Bedrijfsuitje lasergamen

Bedrijfsuitje Lasergamen op locatie

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het indoor uw bedrijfsuitje lasergamen!
Verdeeld in twee teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Samen met je vrienden of collega’s beland je in een heuse real life computergame. En het leukste van alles; lasergamen op locatie kan op elke plek gespeeld worden die jullie maar wensen. Op het strand, in het bos, in jullie bedrijfspand of een andere zelfgekozen plaats; alles is te realiseren en er zijn talloze spelmogelijkheden. Natuurlijk kun je ook terecht op unieke locaties! Ervaar nu zelf deze unieke teamactiviteit vol spanning tijdens uw bedrijfsuitje Lasergamen!

Origineel bedrijfsuitje op een unieke plekBedrijfsuitje Lasergamen

Lasergamen op locatie is enorm geschikt als origineel bedrijfsuitje, bijzondere familiedag of onvergetelijk  vrijgezellenfeest. Wij toveren uw locatie om tot een echte lasergamen arena met Bunkers, legernetten, lampen en muziek. Daarna worden de namen van alle spelers ingevoerd en gaat het spel van start.

Lasergamen op locatie met de nieuwste software

De laserwapens zijn voorzien van de nieuwste software en zien er ook nog eens professioneel en realistisch uit. Bovendien zijn al onze laserwapens voorzien van een echte scoop zodat je heel precies kunt richten. Of je het spel nu indoor of outdoor wilt spelen; elk laserschot wordt geregistreerd waardoor er altijd een winnaar uit de bus komt. Alle ingrediënten om je helemaal in te leven in jullie game en teamuitje zijn aanwezig! Lasergame bedrijfsuitjes zijn razend populair. Kruipend door het magazijn of gebeukt achter het koffiezetapparaat op je eigen werkplek? Zonder teamwork kun je niet winnen tijdens jou bedrijfsuitje lasergamen!

Wij denken graag met u mee!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lasergamen bij het eigen bedrijf of een andere gewenste locatie? Of heb je specifieke wensen voor jullie bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee om van jullie uitje een zorgeloze en onvergetelijke dag te maken. Neem direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lasergamen Outdoor

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie kan in heel Nederland en België geboekt worden!

Lasergamen op school

Daag jouw klasgenoten uit voor een echt lasergame toernooi op jullie school! Perfect als gymles of examenstunt.

Arrangementen

Het is natuurlijk ook mogelijk om lasergamen te combineren met verschillende gave activiteiten op het strand of een gewenste locatie!