Lasergamen op een eigen locatie
Lasergamen in de supermarkt van Albert Heijn

Een Episch Avontuur met het Eigen Winkelpersoneel

Al jaren verzorgen wij lasergamen in de winkel voor het eigen personeel! Vaak in de Albert Heijn, Jumbo of Gamma maar ook bij kleinere winkel. Binnen een uur toveren wij de winkel om tot een ware lasergame arena met verlichting, muziek en eventueel rookmachines! Wil jij ook lasergamen in je eigen winkel? Hier wat tips waarom jij dit wil doen!

1. Versterking van Teamgeest

Lasergamen met het eigen winkelpersoneel bevordert een sterke teamgeest en samenwerking. In plaats van alleen maar samen te werken achter de kassa’s of in de voorraadkamer, komen medewerkers samen in een speelse omgeving waar communicatie en strategie cruciaal zijn om te winnen. Deze activiteit versterkt de band tussen teamleden en creëert een positieve werkomgeving.

2. Verbetering van Onderlinge Relaties

Werkrelaties gaan vaak verder dan de dagelijkse taken. Lasergamen in de winkel biedt het personeel de mogelijkheid om elkaar op een andere manier te leren kennen. Collega’s worden teamgenoten en tegenstanders, wat leidt tot onverwachte en vaak komische interacties buiten de gebruikelijke werksituatie. Dit draagt bij aan een positieve onderlinge relatie en verbetert de algehele werksfeer. Het is altijd weer lachen, gieren en brullen tijdens het lasergamen in de winkel.

3. Samen tegen de andere filialen

Meer dan eens boeken winkelketens voor meerdere filialen tegelijk. Wij vinden het dan altijd erg leuk om een onderlinge competitie op te zetten zodat maar 1 filiaal de beste is! Dat verhoogt de strijd natuurlijk enorm.

Lasergamen in de winkel met het eigen personeel transformeert de traditionele winkelervaring in een opwindend avontuur. Het versterkt de teamgeest, verbetert de onderlinge relaties, versterkt klantrelaties en creëert een unieke merkervaring. Maak je klaar voor een winkelervaring als nooit tevoren, waar plezier en shoppen samenkomen! Durven jullie het aan? Boek snel lasergamen in jullie eigen winkel!

Wil jij ook lasergamen op locatie?

Vraag dan vrijblijvend om Meer Informatie voor het gaafste uitje!

Meer gave uitjes en verhalen

Wil jij ook lasergamen?

Wij maken er het gaafste uitje van!

Lasergamen in de winkel
Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!