Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen Rotterdam

Lasergamen in Rotterdam is een van de meest geboekte locaties! Organiseert u een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of wilt u een unieke activiteit boeken met het winkelpersoneel?! Lasergamen op locatie is het gaafste bedrijfsuitje op uw eigen locatie! Lasergamen op kantoor, lasergamen in de supermarkt of lasergamen in het Kralingse bos? Wij verzorgen uw lasergame event op iedere locatie. Heeft u zelf geen geschikte plek? Vraag dan naar onze mogelijkheden. Lasergamen in het Kralingse bos is in Rotterdam onze populairste locatie! LET OP: Wij werken uitsluitend met professionele lasertag wapens waarmee we tot wel 150 meter zeer nauwkeurig kunnen schieten.

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

Lasergamen op locatie Rotterdam

Ren, vlieg en verstop je achter ieder mogelijk obstakel tijdens een lasergame toernooi! We verdelen de groep in teams en gaan dan de strijd met elkaar aan! Bij lasergamen staat samenwerken voorop, het is dus perfect geschikt als teambuildingsactiviteit. Ren jij als RAMBO in het rond of ben jij die sniper die achterin de lasergame arena op de grond blijft liggen? Lasergamen in Rotterdam kan indoor en outdoor geboekt worden en zowel overdag als in het donker! Wij werken uitsluitend met professionele laserwapens. Daag je collega’s of vrienden uit en speel lasergamen in Rotterdam op een eigen locatie. 
Lasergamen in Rotterdam bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje lasergamen Rotterdam supermarkt Albert Heijn

Lasergame vrijgezellenfeest in Rotterdam

Het vrijgezellenfeest staat voor de deur! De eerste keuze is natuurlijk in welke stad gaan we dat doen! Uiteraard zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda de meest gekozen locatie! Wij komen op in iedere stad naar u toe! Gaan jullie voor Rotterdam? Voor vrijgezellenfeesten is de LASERGAMEN BY NIGHT variant het meest geboekt in combinatie met Bubble voetbal eerder op de dag en een lekkere BBQ! 

Bedrijfsuitje Lasergame Rotterdam

Heeft u een kantoor op de kop van Zuid, een gaaf oud bedrijfspand of een gaaf bos aan de overkant? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje (personeelsuitje) lasergamen op uw locatie. Met bunkers, een rookmachine, legernetten en muziek toveren wij de locatie om tot een echte lasergame arena. Heeft u geen geschikte plek? Kom dan bijvoorbeeld naar onze locatie in het Kralingse bos waar u lasergamen met gave activiteiten en een BBQ arrangement kunt combineren! Lasergamen op kantoor is de populairste teambuildingsactiviteit van 2019.

Lasergame in Rotterdam op locatie personeelsuitje

Outdoor lasergamen in Rotterdam kan op iedere locatie! Het leukste is om het outdoor lasergamen in het bos in de buurt te doen maar het kan natuurlijk op de sportclub of in een grote tuin! Mocht het een openbare locatie zijn, vraag dan altijd even toestemming van de beheerder!

Indoor lasergamen op uw eigen locatie? Met onze mobiele lasergame systeem kunnen wij dit op iedere locatie verzorgen. Lasergamen in de school als gymles of klassenuitje, lasergamen in de supermarkt (wij zijn officieel partner van Albert Heijn!), lasergamen in de sporthal of lasergamen in een kantoorpand? Vraag direct naar de mogelijkheden en prijzen op uw locatie.

Verhuur professionele lasergame wapens in Rotterdam. Onze mobiele professionele lasergame set wordt met begeleiding verhuurt. Het is ook mogelijk lasergamen te huren in Rotterdam zonder begeleiding, let op dat is alleen handig als je het de hele dag wilt gebruiken op bijvoorbeeld een school. Gaat het om 1-2 uurtjes dan adviseren wij dit absoluut met begeleiding te doen! Vraag naar de kosten en mogelijkheden.

Lasergame kinderfeestje outdoor in Rotterdam. Let op: wij organiseren alleen kinderfeestjes met professionele wapens. Deze zijn geschikt voor kids vanaf 9 jaar. De kinderfeestjes in Rotterdam worden verzorgd in het Kralingse bos of op uw locatie naar keuze. Met onze professionele laserwapens kunnen wij onze populairste variant FORTNITE KINDERFEESTJE aanbieden! Wij gaan voor de perfecte spelbeleving 

Prijzen kinderfeestjes: v.a. €225,- (8-12 kids)

*Zijn jullie opzoek naar de simpele lasergamepistooltjes voor een goedkoop kinderfeestje in Rotterdam? Deze zijn alleen leuk voor kids van 5 tot 8 en niet geschikt voor FORTNITE. 

Lasergamen in het schoolgebouw in Rotterdam? Lasergamen op school is erg populair als gymles, als lasergame uitje met de docenten, tijdens een examenstunt of als klassenuitje. TIP: Gaat er 1 klas lasergamen op school? De meerprijs per uur voor extra klassen is aanzienlijk lager dan de prijs om op een andere dag nogmaals te komen, huur de wapens dus voor een hele dag met een begeleider zodat ook andere klassen er gebruik van kunnen maken! Lasergame outdoor & indoor op school. Het kan in de sporthal, gymzaal of juist gaaf door de hele school!

Lasergamen in de supermarkt of lasergamen in uw winkelpand in Rotterdam of een andere stad? Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet of Dirk van de Broek zijn verreweg de populairste uitjes voor supermarkt personeel! Vraag naar onze pakketprijzen!

TIP: Zet vooraan bij de kassa’s wat statafels neer met hapjes en drankjes. Wij leggen de laserwapens neer bij de kassa’s en de begeleider staat met de scores in de buurt zodat iedereen even rustig zijn score van de vorige  ronde kan zien. Maak 3 tot maximaal 6 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-60 personen
  • 30 wapens: 30-90 personen
  • 40 wapens: 40-120 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!