Lasergamen op een eigen locatie

Examenstunt lasergamen op school

De examenstunt komt er weer aan?! Wat ga je dit jaar doen om de hele school op stelten te zetten! Wij weten wel wat, de LASERGAME EXAMENSTUNT! Samen met de commissie toveren wij de hele aula, sporthal of het schoolplein om tot een lasergame arena voor de examenstunt. Als opening en het natuurlijk leuk om een potje leerlingen tegen de docenten te doen onder toezicht van het nodige publiek! Lasergamen tijdens de examenstunt is altijd een succes! Wij doen dit met echte professionele wapens en natuurlijk met de bunkers, rookmachine, keiharde muziek naar keuze en verlichting. Het lasergamen tijdens de examenstunt kan natuurlijk ook door de hele school of een zelf gekozen locatie. Daag die docenten, conciërges en schoonmakers natuurlijk ook even uit! Gaan jullie het winnen van de docenten?! Vraag direct naar de mogelijkheden voor het lasergamen tijdens de examenstunt op school en vul vrijblijvend het aanvraagformulier in! 

Hoe veel wapens voor lasergamen tijdens de examenstunt?

Scholen huren meestal 20-40 laserwapens voor een uur of 3 tijdens de stunt, reken ongeveer 15 minuten per rondje (8 minuten spelen, scores bekijken en wisselen). Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere velden in de school te maken voor een echt lasergame toernooi!

 
Lasergamen op locatie in Utrecht

Tarieven lasergamen op school! 

Voor scholen hebben wij een speciaal gereduceerd tarief! Je kunt lasergamen met 1 klas of je huurt een aantal wapens voor een zelf gekozen tijd. Met de examenstunt krijg je een pakketprijs en maakt het natuurlijk niet uit hoe veel leerlingen er precies meedoen.

Meerdere activiteiten op de examenstunt?!

De lasergamen op locatie examenstunt bestaat vaak uit allerlei opdrachten, activiteiten en gekke stunts. Wil je meerdere activiteiten neerzetten? Combineer het lasergamen dan met: 

  • Bubbel voetbal
  • Archery tag 
  • Voetbaldarten (prijs voor de hoogste score van de dag)
  • Elektrische steppen!

 

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

TIP: Maak 3 tot maximaal 6 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-60 personen
  • 30 wapens: 30-90 personen
  • 40 wapens: 40-120 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!