Lasergamen op een eigen locatie

Lasergame kinderfeestje

Lasergame kinderfeestje 

Het gaafste lasergame feestje voor kinderen?! Dat is natuurlijk het professioneel lasergame feestje! Met echte grote laserwapens en helmen komen wij naar jullie locatie en gaan we met de kids de strijd aan welk team de beste is in verschillende gave lasergame spellen! Heeft u een grote achtertuin, een heel bos in de buurt of misschien wel een gaaf pand? Dat zijn de leukste locaties voor een lasergame partijtje. We doen het ook heel vaak een een park in de buurt, hoe meer beschutting hoe beter. 

Let op; wij gebruiken alleen echte professionele laserwapens voor het feestje, er zit zelfs een echte reddot scope op om zeer nauwkeurig te richten! De wapens schieten tot wel 150 meter en zijn overdag en in het donker te gebruiken, alles is dus mogelijk! Deze wapens zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar en niet te vergelijken met de kinderen lasergame pistooltjes die andere partijen gebruiken.

Deze wapens zijn dus geschikt voor kids vanaf 8 jaar en worden ook voor volwassenen gebruikt. De kids ervaren een lasergamen kinderfeestje alsof zij midden in het favoriete schietspel op de playstation zitten. Fantastisch om te zien hoe fanatiek de kids worden tijdens het lasergamen kinderfeestje! 

Lasergamen kan zowel overdag als in het donker! We gebruiken ook vaak de gymzaal of het schoolplein voor de aller coolste lasergame kinderpartijtjes! Durf jij het aan?! Daag snel je vriendjes uit.

Gouden tip! 
Wij werken met echte laserwapens, dus niet met de simpele laserklikpistooltjes. De feestjes zijn vanaf €265,- op locatie, mocht je dit toch wat aan de dure kant vinden organiseer jouw lasergame partijtje dan samen met die van een vriendje! Dat scheelt toch weer de helft van de kosten:D

Lasergamen in het bos
Lasergame klassenuitje
Lasergamen op kantoor
Vrijgezellenfeest Lasergamen
Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!