Lasergame FORNITE kinderfeestje

Lasergame kinderfeestje FORTNITE

Gaat het thuis over niets anders dan FORNITE? Dan hebben wij de oplossing voor het volgende partijtje: het Lasergame FORTNITE feestje!  Wij organiseren uw lasergame kinderpartijtje op iedere locatie. Heeft u een grote achtertuin, een heel bos in de buurt of misschien wel een gaaf pand? Wij maken er een professioneel lasergame kinderfeestje van. We hoeven de naam FORNITE lasergamen maar 1 keer te noemen en de kids zijn niet meer weg te slaan:D  Voor snelle vragen kunt u ons ook even WhatsAppen: 06-22666092 of mail info@lasergamenoutdoor.nl Er gaat geen lasergame kinderfeestje voorbij zonder het over FORTNITE te hebben, hierop hebben wij een speciale instelling gemaakt om REAL LIFE FORTNITE lasergamen te spelen!

FORNITE laserfeestje spellen:

  • Team Death match
  • FORNITE Solo
  • FORTNITE DUO
  • Free for All

 Let op; wij gebruiken alleen echte professionele laserwapens voor het feestje, er zit zelfs een echte reddot scope op om zeer nauwkeurig te richten! De wapens schieten tot wel 150 meter en zijn overdag en in het donker te gebruiken, alles is dus mogelijk!

LasergamenOutdoor.nl maakt gebruik van de beste (professionele) laserwapens van dit moment, de RAPTOR 2S. Deze wapens zijn geschikt voor kids vanaf 7 jaar en worden ook voor volwassenen gebruikt. De kids ervaren een lasergamen kinderfeestje alsof zij echt FORTNITE aan het spelen zijn. Fantastisch om te zien hoe fanatiek de kids worden tijdens het lasergamen kinderfeestje! 

Heb je zelf geen locatie voor het FORNITE feestje?! Vraag dan vooral om tips! Wij hebben 1 vaste locatie in Noordwijkerhout waar we indoor lasergamen in onze eigen lasergame hal. 

Geschikt voor kids vanaf 7 jaar.

Gouden tip! 
Wij werken met echte laserwapens, dus niet met de simpele laserklikpistooltjes. De feestjes zijn vanaf €200,- op locatie, mocht je dit toch wat aan de dure kant vinden organiseer jouw lasergame partijtje dan samen met die van een vriendje! Dat scheelt toch weer de helft van de kosten:D 

Lasergamen in het bos
Lasergame klassenuitje
Lasergamen op kantoor
Vrijgezellenfeest Lasergamen

Meest geboekte locaties

#Leiden #DenHaag #Utrecht #Breda #Tilburg #Amsterdam #Rotterdam #Zeist #Naarden #Bussum #lasergameneigenbedrijf #Dordrecht #Zandvoort #Noordwijk #Scheveningen #Apeldoorn #Veluwe #Zaandam #Haarlem #Beverwijk #Alkmaar #Egmondaanze #TerAar #AlphenadRijn #Delft #Rijswijk #Zoetermeer #Gouda #Breukelen #Amersfoort #Bunnik #Houten #Nieuwegein #Hilversum #Almere #Noordwijkerhout