Lasergame kinderfeestje

Lasergame kinderfeestje (Fortnite)

Lasergamen voor kinderen?! Wij organiseren uw lasergame kinderpartijtje op uw eigen locatie. Heeft u een grote achtertuin, een gaaf bos in de buurt of misschien wel een gaaf pand? Wij maken er een onvergetelijke lasergame feestje van. We hoeven de naam FORNITE maar 1 keer te noemen en de kids zijn niet meer weg te slaan:D  Wij zorgen voor de bunkers en alle benodigde attributen! Voor snelle vragen kunt u ons ook even WhatsAppen: 06-22666092 of mail info@lasergamenoutdoor.nl Er gaat geen lasergamen kinderfeestje voorbij zonder het over FORTNITE te hebben, hierop hebben wij een speciale instelling gemaakt om REAL LIFE FORTNITE te spelen!

Let op; wij gebruiken alleen echte professionele laserwapens voor het feestje, er zit zelfs een echte reddot scoop op om zeer nauwkeurig te richten! De wapens schieten tot wel 15o meter en zijn overdag en in het donker te gebruiken, alles is dus mogelijk!

Lasergamen outdoor maakt gebruik van de nieuwste generatie lasergame uitrusting. De kids ervaren een lasergamen kinderfeestje alsof zij midden in het favoriete schietspel op de playstation zitten! De voordelen van onze uitrusting zijn; geheel draadloos, enkel een lasergun met headset, instelbaar op een maximaal bereik van wel 150 meter, lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar. Fantastisch om te zien hoe fanatiek de kids worden tijdens het lasergamen kinderfeestje! 

In de zomer hebben wij ook een hele gave strandlocatie in Noordwijk waar lasergamen in de duinen gecombineerd kan worden met een lekkere hap en natuurlijk een drankje voor de ouders! We gebruiken ook vaak de gymzaal of het schoolplein voor de aller coolste lasergame kinderpartijtjes! Durf jij het aan?! Daag snel je vriendjes uit.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

 

Lasergamen in het bos
Lasergame klassenuitje
Lasergamen op kantoor
Vrijgezellenfeest Lasergamen

Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!