Lasergame kinderfeestje

Lasergame kinderfeestje (Fortnite)

19904173Lasergamen voor kinderen?! Wij organiseren uw lasergame kinderpartijtje op iedere locatie. Heeft u een grote achtertuin, een heel bos in de buurt of misschien wel een gaaf pand? Wij maken er een professioneel lasergame feestje van. We hoeven de naam FORNITE maar 1 keer te noemen en de kids zijn niet meer weg te slaan:D  Voor snelle vragen kunt u ons ook even WhatsAppen: 06-19904173 of mail info@lasergamenoutdoor.nl Er gaat geen lasergamen kinderfeestje voorbij zonder het over FORTNITE te hebben, hierop hebben wij een speciale instelling gemaakt om REAL LIFE FORTNITE te spelen!

Let op; wij gebruiken alleen echte professionele laserwapens voor het feestje, er zit zelfs een echte reddot scope op om zeer nauwkeurig te richten! De wapens schieten tot wel 150 meter en zijn overdag en in het donker te gebruiken, alles is dus mogelijk!

Your Event Team maakt gebruik van de beste (professionele) laserwapens van dit moment, de RAPTOR 2S. Deze wapens zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar en worden ook voor volwassenen gebruikt. De kids ervaren een lasergamen kinderfeestje alsof zij midden in het favoriete schietspel op de playstation zitten. Fantastisch om te zien hoe fanatiek de kids worden tijdens het lasergamen kinderfeestje! 

In de zomer hebben wij ook een hele gave strandlocatie in Noordwijk waar lasergamen in de duinen gecombineerd kan worden met een lekkere hap en natuurlijk een drankje voor de ouders! We gebruiken ook vaak de gymzaal of het schoolplein voor de aller coolste lasergame kinderpartijtjes! Durf jij het aan?! Daag snel je vriendjes uit.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

 

Gouden tip! 
Wij werken met echte laserwapens, dus niet met de simpele laserklikpistooltjes. De feestjes zijn vanaf €200,- op locatie, mocht je dit toch wat aan de dure kant vinden organiseer jouw lasergame partijtje dan samen met die van een vriendje! Dat scheelt toch weer de helft van de kosten:D 

 

Lasergamen in het bos
Lasergame klassenuitje
Lasergamen op kantoor
Vrijgezellenfeest Lasergamen

Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!