Lasergamen op een eigen locatie

Lasergame spellen

Lasergamen varianten

Verschillende Lasergame spellen voor het spannendste lasergame uitje op locatie! Uiteraard kunnen wij ook spellen volledig naar uw wens programmeren. Hier een greep uit de meest gespeelde spellen

Lasergamen FortniteLasergame spellen

Real Life fortnite is natuurlijk bij uitstek het gaafste spel van dit moment! Vooral op Lasergame schooluitjes is dit de meest gespeelde variant. Alle wapens liggen in het speelveld met op ieder wapen verschillende instellingen. Pak jij direct een shotgun dan maak jij veel kans op de korte afstand! Met de sniper kun je de tegenstanders maar beter wat op afstand houden maar als je iemand raakt is het direct over! We spelen door tot er 1 de winnaar is.

Lasergamen Free for all

Iedereen begint met exact de instellingen. De standaardinstelling per potje in 10 minuten. Doorgaans starten we met 25 levens en voor iedere hit krijg jij punten! Direct aan het einde van de ronde komen alle spelers bij elkaar en kijken wij wie de beste speler was! Ben jij die scherpschutter tijdens jouw lasergame uitje?!

Lasergamen Team deadmatch

We starten altijd in teams! Eerst een korte bespreking, je moet natuurlijk wel samenwerken om tijdens jouw lasergame toernooi te winnen. Zodra iedereen verstopt zit activeren wij de wapens en is het spel begonnen. Kruipend, rennen, (vallend)  en klimmend zitten de deelnemers achter elkaar aan. Er kan maar 1 team de winnaar zijn! Wist je dat je ook granaten kunt schieten?

Capture the flag Lasergamen

Welk team vindt de vlag het snelste? De teams verstoppen elk een vlag van hun eigen teamkleur in het bos of op de lasergame locatie. Tijdens het spel gaan beide teams opzoek naar de vlag van het andere team zonder daarbij uitgeschakeld te worden. Natuurlijk houd je ondertussen ook jouw teamvlag goed in de gaten! Wanneer een speler van een team de vlag van de tegenpartij heeft gevonden brengt deze speler de vlag naar de spelleider zonder uitgeschakeld te worden, natuurlijk moet je team jouw verdedigen. Lukt het jou om de vlag bij de spelleider te krijgen? Dan win je samen met jouw team!

Last man standing Lasergamen

Iedere speler start met exact dezelfde instelling en daarmee hetzelfde aantal levens voor het lasergamen. Deze lasergame variant lijkt op FORTNITE maar nu is iedereen hetzelfde. Zodra jouw levens op zijn verlaat je het speelveld, alleen de snelste en slimste deelnemers overleven. We spelen door tot er 1 de winnaar is! De lasergame variant Last man standing werkt volgens het principe van THE HUNGER GAMES!

Lasergamen op je werkplek

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!