Lasergamen op een eigen locatie

Lasergame verhuur

Lasergame verhuur

Huur professionele laserwapens op uw eigen locatie! De laserwapens zijn de meest geavanceerde laserguns van dit moment waarmee u tot wel 150 meter kunt schieten. Lasergamewapens huren kan in heel Nederland. De lasergame verhuur is inclusief onze smartbox waarop u met de mobiele telefoon of een laptop kunt inloggen om zo zeer eenvoudig de gaafste spellen in te stellen. Na iedere ronde kunt u de scores downloaden om te zien wie van uw vrienden of collega’s de beste was! Let op: wij verhuren alleen professionele laserwapens, niet de kleine wapens die soms voor kinderfeestjes gebruikt worden. Alle wapens zijn voorzien van een red-dot scoop zodat u de tegenstanders exact raakt waar u mikt. Wilt u alleen laserwapens huren? Vraag dan direct vrijblijvend naar de mogelijkheden, de lasergame verhuur kan zowel met begeleiding als zonder begeleiding en is geschikt voor jong en oud!

info@lasergamenoutdoor.nl of vul het contactformulier.

Compleet pakket lasergamen hurenLasergame wapens huren

Het is mogelijk om de laserwapens te laten bezorgen of zelf op te halen (dat scheelt natuurlijk in de kosten). De laserguns worden geleverd in onze speciale ‘hufterproef’ kisten en bij het bezorgen van de laserwapens hoort een korte instructie. Laserwapens huur je per minimaal 8 laserwapens. Reken ongeveer 2 a 3 potjes van 10 minuten per persoon om te zien hoe veel laserguns jullie nodig hebben.

Professionele laserwapens huren

Zoals al beschreven verhuren wij alleen hoogwaardige lasergame wapens, niet voor niets zijn wij de winnaar van de ‘meest realistische lasergame Experience’! Naast het huren van de wapens hebben wij ook bunkers, legernetten, verlichting en en muziekbox om het lasergamen huren zo gaaf mogelijk te maken. Het is mogelijk om lasergamen wapens indoor te huren of om de laserguns outdoor te gebruiken. U kunt natuurlijk altijd even om tips vragen. Bij ons kunt u dus ook het lasergame speelveld huren.

Vraag dus direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de gaafste lasergame verhuur op uw eigen locatie, u kunt de lasergame wapens huren voor scholen en gymlessen, sportdagen, evenementen of natuurlijk voor een bedrijfsfeest (in dat geval adviseren wij de optie met begeleiding zodat u hier geen omkijken naar heeft). Neem gerust even een kijkje op onze Facebook.

LasergamenOutdoor.nl

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!