Lasergamen op een eigen locatie

Lasergame wapen

Het lasergame wapen!

LasergamenOutdoor.nl maakt gebruik van de aller nieuwste en meest geavanceerde lasertag wapens! Met dit wapen kunnen we tot wel 150 meter schieten zowel overdag als in het donker! Lasergame wapens voor volwassenen huren? Dan moet je bij ons zijn! (natuurlijk mogen kids er ook mee schieten want dit maakt ieder lasergame feestje veel spannender dat die eenvoudige lasergame pistoltjes!).

Professioneel lasergame wapen voor binnen en buiten

Red dot sight lasergame wapen

Om jouw collega’s of teamgenoten nog beter uit te kunnen schakelen maken wij gebruik van een red dot sight, met deze scope kun je zeer nauwkeurig richten vanuit alle hoekjes en gaatjes van jullie pand! Lasergamen op locatie was nog nooit zo professioneel! Wist je dat onze laserwapens zelfs granaten schieten en dat je daarmee wel 3 levens van je tegenstander afschiet?! Helaas heb je er maar 3 dus gebruik ze wel op het juiste moment! Hier ziet dat er nou uit door zo een reddot scope op je laserwapen?

Reddot scope lasergame wapen

Met dit rode puntje kun je dus zowel met daglicht als in het donker lasergamen! Ook zie je nu meteen het aantal levens dat deze speler nog heeft (10). Iedere keer dag je geraakt wordt gaat er 1 leven vanaf, meestal starten we op 15 levens. Als je dood bent kunnen wij je weer terug in het spel brengen, dat kost 5 punten dus je moet wel snel weer wat tegenstanders raken om deze terug te verdienen.

Lasergametoernooi in teams met verschillende kleuren

lasergame personeelsuitje in het magazijn

Om de teams goed uit elkaar te houden wordt gebruik gemaakt van blauwe en rode helmen. Op die helm zitten 3 mikpunten voor je tegenstander, het is dus van belang dat jij je ten alle tijden goed verstopt. Je kunt ook van achter geraakt worden! Daarnaast gebruiken wij in het donker lichtgevende led aanvoerdersbanden om ook in het donker goed te zien bij welk team iemand hoort. Voor het gemakt zetten we ‘friendly fire’ meestal uit.

Lasergame arena huren

Met bunkers, legernetten, verlichting en muziek toveren wij uw locatie om tot een ware lasergame arena. Eventuele gevaarlijke stukken zetten we af met rood/wit lint om ongelukken te voorkomen. Natuurlijk maken we naast de bunkers ook zoveel mogelijk gebruik van de attributen te plaatse om zoveel mogelijk schuilplaatsen te maken. Alles kan volledig naar wens worden ingericht om voor jullie de perfecte lasergamen spelbeleving te creëren.

Lasergamen in Leiden

Waar ga jij lasergamen?! Op kantoor, in de winkel, in het magazijn of op je sportclub?:D

info@lasergamenoutdoor.nl

 

 

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!