Lasergamen Amsterdam

Opzoek naar een unieke activiteit voor uw uitje? Lasergamen op locatie in Amsterdam is de trend van dit seizoen! Met onze mobiele lasergame service toveren wij iedere gewenste locatie om tot  een heuse lasergame arena. Gaat u indoor lasergamen op kantoor in Amsterdam, toch liever lasergamen in de supermarkt of misschien wel met de hele sportvereniging of lasergamen op school in Amsterdam? Outdoor lasergamen is natuurlijk ook mogelijk op iedere gewenste locatie (met toestemming uiteraard). Met bunkers, een rookmachine, legernetten & muziek creëren wij een gave lasergame beleving op uw locatie. Wist je dat lasergamen een van de populairste bedrijfsuitjes is op dit moment? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten op uw locatie in Amsterdam!

12-20 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 12 personen? Pakketprijs €300,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Lasergamen by night €35,- p.p.
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €14,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Minder leerlingen? Voorstel op maat
info aanvragen

Lasergamen op locatie Amsterdam

Indoor & outdoor lasergamen op een eigen locatie in Amsterdam. Ga met grote groepen voor het lasergame toernooi! We verdelen de groep in teams en gaan dan de strijd met elkaar aan! We sluiten af met een spannende finale. Bij lasergamen staat samenwerken voorop, het is dus perfect geschikt als teambuildingsactiviteit. Ren jij als RAMBO in het rond of ben jij die sniper die achterin de lasergame arena op de grond blijft liggen? Lasergamen in Amsterdam kan indoor (kantoor, magazijn, school of winkel) en outdoor (bos, sportvelden, park, duinen, strand!) geboekt worden en zowel overdag als in het donker! Wij werken uitsluitend met professionele laserwapens. Daag je collega’s of vrienden uit en speel lasergamen in Amsterdam op een eigen locatie. 
Bedrijfsuitje lasergamen Rotterdam supermarkt Albert Heijn

Lasergame vrijgezellenfeest in Amsterdam

Het vrijgezellenfeest staat voor de deur! De eerste keuze is natuurlijk in welke stad gaan we dat doen! Uiteraard zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda de meest gekozen locatie! Wij komen op in iedere stad naar u toe! Gaan jullie voor Amsterdam? Boek lasergamen outdoor voor een vrijgezellenfeest is combinatie met Bubble voetbal of Archery tag. 

Bedrijfsuitje Lasergame Amsterdam

Heeft u een kantoor op de zuidas, een gaaf oud bedrijfspand of een gaaf bos aan de overkant? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje (personeelsuitje) lasergamen op uw locatie. Met bunkers, een rookmachine, legernetten en muziek toveren wij de locatie om tot een echte lasergame arena. Heeft u geen geschikte plek? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wist u dat wij ook strandlocaties hebben waar u lasergamen met gave activiteiten en een BBQ arrangement kunt combineren! Lasergamen op kantoor in Amsterdam

Lasergame in Rotterdam op locatie personeelsuitje

TIP: Maak 3 tot maximaal 6 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-60 personen
  • 30 wapens: 30-90 personen
  • 40 wapens: 40-120 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Outdoor lasergamen in Amsterdam kan op iedere locatie! Het leukste is om het outdoor lasergamen in het bos in de buurt te doen maar het kan natuurlijk op de sportclub of in een grote tuin! Mocht het een openbare locatie zijn, vraag dan altijd even toestemming van de beheerder!

Indoor lasergamen op uw eigen locatie? Met onze mobiele lasergame systeem kunnen wij dit op iedere locatie verzorgen. Lasergamen in de school als gymles of klassenuitje, lasergamen in de supermarkt (wij zijn officieel partner van Albert Heijn!), lasergamen in de sporthal of lasergamen in een kantoorpand? Vraag direct naar de mogelijkheden en prijzen op uw locatie.

Verhuur professionele lasergame wapens in Amsterdam. Onze mobiele professionele lasergame set Amsterdam huren wordt met begeleiding verhuurt. Het is ook mogelijk lasergamen te huren in Amsterdam zonder begeleiding, let op dat is alleen handig als je het de hele dag wilt gebruiken op bijvoorbeeld een school. Wij adviseren lasergamen met begeleiding!

Lasergame kinderfeestje outdoor in Amsterdam. Let op: wij organiseren alleen kinderfeestjes met professionele wapens. Deze zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar. De kinderfeestjes in Amsterdam worden verzorgd in het Amsterdamse bos (alleen met toestemming!) of op uw locatie naar keuze. Met onze professionele laserwapens kunnen wij onze populairste variant FORTNITE KINDERFEESTJE aanbieden! Wij gaan voor de perfecte spelbeleving 

Prijzen kinderfeestjes: v.a. €215,- (8-12 kids)

*Zijn jullie opzoek naar de simpele lasergamepistooltjes voor een goedkoop kinderfeestje in Amsterdam? Deze zijn alleen leuk voor kids van 5 tot 8 en niet geschikt voor FORTNITE. 

Lasergamen in het schoolgebouw in Amsterdam? Lasergamen op school in Amsterdam is erg populair als gymles, als lasergame uitje met de docenten, tijdens een examenstunt of als klassenuitje. TIP: Gaat er 1 klas lasergamen op school? De meerprijs per uur voor extra klassen is aanzienlijk lager dan de prijs om op een andere dag nogmaals te komen, huur de wapens dus voor een hele dag met een begeleider zodat ook andere klassen er gebruik van kunnen maken! Lasergame outdoor & indoor op school. Het kan in de sporthal, gymzaal of juist gaaf door de hele school!

Lasergamen in de supermarkt of lasergamen in uw winkel in Amsterdam? Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet of Dirk van de Broek zijn verreweg de populairste uitjes voor supermarkt personeel! Vraag naar onze pakketprijzen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!