Lasergamen by night

Lasergamen in het donker

Lasergamen is natuurlijk sowieso al spannend maar lasergamen in het donker doet daar nog een schepje bovenop! Lasergamen in het donker kan op iedere gewenste locatie geboekt worden! Om in het donker de teams goed uit elkaar te houden hebben wij speciale lichtgevende aanvoerdersbanden zodat je al van ver kunt zien waar je tegenstander zich bevindt. It’s a hit! Deze variant is erg gaaf als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of natuurlijk tijdens een schoolkamp!

Lasergamen in het donkerLasergamen in het bos

Bij LasergamenOutdoor.nl boekt u de spannendste Lasergamen in de nacht variant!  In het donker kunt u met onze professionele laserwapens tot wel 150 meter schieten en deze variant kan in heel Nederland en België geboekt worden. Daag je collega’s uit tijdens een lasergame toernooi na sluitingstijd! Durf jij het aan?!

Lasergamen in het donker is natuurlijk erg spannend, dit kan in het bos, op uw locatie, in de duinen of op school! Wij maken van uw locatie een lasergame arena met obstakels, lampen & muziek! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie:

info@lasergamenoutdoor.nl

*zomers kan lasergamen in het donker ook bij ons op het strand in de duinen in Noordwijk geboekt worden, natuurlijk vooraf eerst een heerlijke BBQ!

Vrijgezellenfeest Lasergamen