Lasergamen by night

Lasergamen in het donker

Lasergamen is natuurlijk sowieso al spannend maar lasergamen in het donker doet daar nog een schepje bovenop! Lasergamen in het donker kan op iedere gewenste locatie geboekt worden! Om in het donker de teams goed uit elkaar te houden hebben wij speciale lichtgevende aanvoerdersbanden zodat je al van ver kunt zien waar je tegenstander zich bevindt. It’s a hit! Deze variant is erg gaaf als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of natuurlijk tijdens een schoolkamp!

Lasergamen in het donkerLasergamen in het bos

Bij LasergamenOutdoor.nl boekt u de spannendste Lasergamen in de nacht variant!  In het donker kunt u met onze professionele laserwapens tot wel 150 meter schieten en deze variant kan in heel Nederland en België geboekt worden. Daag je collega’s uit tijdens een lasergame toernooi na sluitingstijd! Durf jij het aan?!

Lasergamen in het donker is natuurlijk erg spannend, dit kan in het bos, op uw locatie, in de duinen of op school! Wij maken van uw locatie een lasergame arena met obstakels, lampen & muziek! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie:

info@lasergamenoutdoor.nl

*zomers kan lasergamen in het donker ook bij ons op het strand in de duinen in Noordwijk geboekt worden, natuurlijk vooraf eerst een heerlijke BBQ!

Vrijgezellenfeest Lasergamen

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!