Lasergamen in de supermarkt

Het volgende bedrijfsuitje met het supermarktpersoneel staat weer voor de deur! Ga je bowlen en steengrillen of gaan we deze keer voor een echt gaaf uitje? Zoek niet verder: Lasergamen in de supermarkt! Het echte professionele lasergamen maar dan gewoon in je eigen winkel! Wij veranderen de winkel in een echte lasergame arena (natuurlijk zetten we het pad van de wijnen even af). Durf jij het aan?!

Actie, adrenaline en beleving! Daar draait het om tijdens het lasergame-toernooi tegen jouw collega’s! Samen maken we teams en een voor een sturen wij de teams de supermarkt in, voorzien van de allerbeste laserwapens van dit moment waarmee je tot wel 150 meter ver zeer nauwkeurig kunt schieten! Tijdens de pauze overleggen jullie de tactiek voor de volgende ronde en kunnen jullie aan de hand van de scores van de vorige ronde zien waar het beter moet. Kruipend over de zuivelafdeling schiet jij je team naar de felbegeerde overwinning! De baas doet natuurlijk ook gewoon mee, kunnen jullie die eindelijk eens aanpakken:D Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden: info@lasergamenoutdoor.nl

Lasergamen in de supermarkt van Albert HeijnLasergamen in de supermarkt

Lasergamen in de Albert Heijn, lasergamen in de Jumbo, Dirk of Hoogvliet?! In de gemiddelde supermarkt spelen we lasergamen met 60 tot 120 medewerkers! We maken 4 tot 8 teams en spelen dan een lasergame toernooi op jullie eigen werkvloer.

Het lasergamen kan zowel in het donker als in het licht gespeeld worden. Natuurlijk is het in het donker het spannendst! Na iedere ronde halen wij de scores op en kunnen wij precies zien wie de beste was! De ‘wissels’ genieten tijdens het spel naast de hilarische beelden van hun collega’s natuurlijk van een lekker hapje en drankje uit de eigen winkel! Wij lopen altijd samen met de supermarktmanager nog even een rondje langs de paden waar we beter niet doorheen kunnen rennen om de veiligheid en natuurlijk de handel tegen vallen te garanderen! Vraag direct vrijblijvend naar de lasergamen mogelijkheden in jullie eigen winkel!

Lasergamen in de Supermarkt, het gaafste uitje op je eigen locatie!

Lasergamen in je eigen winkel

Meest geboekt:

  • Lasergamen in de Albert Heijn (al meer dan 250 filialen!)
  • Lasergamen in de Jumbo
  • Lasergamen in de PLUS
  • Lasergame in de winkel

Lasergamen in de Albert Heijn

Al jaren zijn wij trotse partner van het Lasergamen in de Albert Heijn, zo zijn wij zelfs uitgenodigd om op het Hoofdkantoor en het Heuse Albert Heijn museum bij Ahold lasergame op locatie te komen verzorgen met de echte bazen:D Lasergamen in de AH filialen zorgt altijd voor de ultieme teambuilding. Het licht mag niet altijd uit van het beveiligingsbedrijf maar ook dan is het erg gaaf! Wist je dat?! Wij zelfs een laserwapenset APPIE hebben genoemd tijdens het 250ste uitje!

Lasergamen in de JUMBO

HALLO Jumbo! Sinds vorig jaar is het lasergamen in de Jumbo ook erg populair en goedgekeurd als bedrijfsuitje van de jumbo! Het gave van lasergamen in de Jumbo is dat het licht vrijwel altijd uit mag, zo kunnen wij het met lichten en muziek omtoveren tot een echte lasergame arena in de jumbo supermarkt! Durf jij al?! Lasergame jumbo!

Lasergamen PLUS supermarkten

PLUS is misschien wel de gezelligste supermarkt van Nederland. De opkomst bij het lasergamen in de PLUS is altijd bijzonder hoog! Na een korte uitleg over de speakers en vaak nog een woordje van de manager starten we het toernooi en zijn we gemiddeld 2-2,5 uur fanatiek aan het lasergamen met de teams! Zorg natuurlijk altijd voor een lekker hapje en een drankje!