Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen in de supermarkt

Het volgende bedrijfsuitje met het supermarktpersoneel staat weer voor de deur! Ga je bowlen en steengrillen of gaan we deze keer voor een echt gaaf uitje? Zoek niet verder: Lasergamen in de supermarkt! Het echte professionele lasergamen maar dan gewoon in je eigen winkel! Wij veranderen de winkel in een echte lasergame arena (natuurlijk zetten we het pad van de wijnen even af). Durf jij het aan?!

Al meer dan 750 supermarkten gingen je voor! Zodra de winkel sluit maken wij de supermarkt klaar voor een echt lasergame toernooi! Zet wat statafels, hapjes en drankjes klaar bij het kassaplein en zodra de begeleider alle professionele lasergame wapens klaar heeft gelegd kunnen we beginnen! Eerst een korte uitleg door de microfoon en dan starten de eerste twee teams. Uiteraard zorgen wij voor verlichting en muziek om de echte lasergame sfeer in jullie supermarkt te creëren. Natuurlijk vragen wij de supermarkt manager om mee te doen, hoe vaak kun je het nu werkelijk tegen de baas opnemen?!  

Tips voor lasergamen in de supermarkt:

  1. Kies 1 wapen per 2 spelers.
  2. Zorg dat het licht uit kan!
  3. Zet het pad van de wijnen af met karren.
  4. Regel hapjes en drankjes voor de teams die pauze hebben. Wij zorgen voor de muziek!
  5. Vraag de supermarktmanager om mee te doen!
  6. Last but not least: Zorg voor een prijs voor het winnende team en de beste spelers!

De meeste winkels kiezen 20-60 laserwapens en gaaf voor de toernooivorm. Maak vooraf vast teams zodat we op de avond van het event direct kunnen beginnen met het lasergamen in je eigen supermarkt winkel! Gemiddeld zijn we 2 uur zoet me de activiteit. 

Wij zijn 45 minuten voor de gewenst starttijd aanwezig. Willen jullie dus om 20:15 starten dan zetten wij om 19:30 alle laserwapens vast aan in het magazijn (vraag daar natuurlijk alvast om wat tips zodat je zeker zult winnen!). Zodra de winkel dicht gaat rollen we de karren naar binnen en kunnen we starten met het lasergame toernooi. 

Natuurlijk is het leuk om een prijsje te hebben voor de beste speler en het winnende team! 

Lasergamen in de supermarkt van Albert Heijn
Lasergamen in de supermarkt Albert heijn
Lasergamen in de supermarkt jumbo
Lasergamen in de supermarkt PLUS
Lasergamen in de supermarkt Hoogvliet
Lasergamen in de Dirk Supermarkten
Lasergamen in de Albert Heijn

Al jaren zijn wij trotse partner van het Lasergamen in de Albert Heijn, zo zijn wij zelfs uitgenodigd om op het Hoofdkantoor en het Heuse Albert Heijn museum bij Ahold lasergame op locatie te komen verzorgen met de echte bazen:D Lasergamen in de AH filialen zorgt altijd voor de ultieme teambuilding. Het licht mag niet altijd uit van het beveiligingsbedrijf maar ook dan is het erg gaaf! Wist je dat?! Wij zelfs een laserwapenset APPIE hebben genoemd tijdens het 250ste uitje!

Lasergamen in de JUMBO

HALLO Jumbo! Sinds vorig jaar is het lasergamen in de Jumbo ook erg populair en goedgekeurd als bedrijfsuitje van de jumbo! Het gave van lasergamen in de Jumbo is dat het licht vrijwel altijd uit mag, zo kunnen wij het met lichten en muziek omtoveren tot een echte lasergame arena in de jumbo supermarkt! Durf jij al?! Lasergame jumbo!

Lasergamen PLUS supermarkten

PLUS is misschien wel de gezelligste supermarkt van Nederland. De opkomst bij het lasergamen in de PLUS is altijd bijzonder hoog! Na een korte uitleg over de speakers en vaak nog een woordje van de manager starten we het toernooi en zijn we gemiddeld 2-2,5 uur fanatiek aan het lasergamen met de teams! Zorg natuurlijk altijd voor een lekker hapje en een drankje!

Lasergamen in de Jan Linders

Sinds 2022 werken wij ook samen met verschillende Jan Linders filialen. Altijd gezellige groepen en soms wel even wennen aan het accent:D

Lasergamen in de Albert Heijn winkel huren
Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!