Lasergamen in de supermarkt

Het volgende bedrijfsuitje met het supermarktpersoneel staat weer voor de deur! Ga je bowlen en steengrillen of gaan we deze keer voor een echt gaaf uitje? Zoek niet verder: Lasergamen in de supermarkt! Het echte professionele lasergamen maar dan gewoon in je eigen winkel! Wij veranderen de winkel in een echte lasergame arena (natuurlijk zetten we het pad van de wijnen even af). Durf jij het aan?!

Actie, adrenaline en beleving! Daar draait het om tijdens het lasergame-toernooi tegen jouw collega’s! Samen maken we teams en een voor een sturen wij de teams de supermarkt in, voorzien van de allerbeste laserwapens van dit moment waarmee je tot wel 150 meter ver zeer nauwkeurig kunt schieten! Tijdens de pauze overleggen jullie de tactiek voor de volgende ronde en kunnen jullie aan de hand van de scores van de vorige ronde zien waar het beter moet. Kruipend over de zuivelafdeling schiet jij je team naar de felbegeerde overwinning! De baas doet natuurlijk ook gewoon mee, kunnen jullie die eindelijk eens aanpakken:D Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden: info@lasergamenoutdoor.nl

Lasergamen in de supermarkt van Albert HeijnLasergamen in de supermarkt

Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Dirk of Hoogvliet?! In de gemiddelde supermarkt spelen we lasergamen met 60 tot 120 medewerkers! We maken 4 tot 8 teams en spelen dan een lasergame toernooi op jullie eigen werkvloer. Voor de basis natuurlijk handig dat lasergamen in de winkel valt onder de werkkostenregeling (WKR).

Het lasergamen kan zowel in het donker als in het licht gespeeld worden. Natuurlijk is het in het donker het spannendst! Na iedere ronde halen wij de scores op en kunnen wij precies zien wie de beste was! De ‘wissels’ genieten tijdens het spel naast de hilarische beelden van hun collega’s natuurlijk van een lekker hapje en drankje uit de eigen winkel! Wij lopen altijd samen met de supermarktmanager nog even een rondje langs de paden waar we beter niet doorheen kunnen rennen om de veiligheid en natuurlijk de handel tegen vallen te garanderen! Vraag direct vrijblijvend naar de lasergamen mogelijkheden in jullie eigen winkel!

Lasergamen in de Supermarkt, het gaafste uitje op je eigen locatie!

Lasergamen in je eigen winkel