Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen in Delft

Professioneel lasergamen maar dan op je eigen locatie in Delft? Dat kan gewoon! Lasergamen in Delft kan bijvoorbeeld in een loods, het bos (Delftse Hout zijn we vaker geweest), school, sporthal, kantoor, supermarkt of een andere gave locatie die jullie zelf hebben. Wij komen dus op uw locatie! Met bunkers, een rookmachine, legernetten & muziek creëren wij een gave lasergame beleving op uw locatie. Wist je dat lasergamen een van de populairste bedrijfsuitjes is op dit moment? Vraag vrijblijvend naar meer informatie en exacte kosten op uw locatie in Delft!

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

Lasergamen op locatie Delft

Indoor & outdoor lasergamen op een eigen locatie in Delft. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het uitje; een lasergame toernooi van gemiddeld 2 uur met grote groepen (leuk met 20-500 personen) of 1 wapenset per speler voor 1-1,5 uur waarbij we verschillende spellen spelen zoals Free for all, team Deatchmatch en Search and Destroy (leuk met 8-40 personen). Er is wat overlap in de opties dus kies vooral het leukst lijkt met jullie groep en natuurlijk op de locatie! We sluiten af met een spannende finale. Bij lasergamen staat samenwerken voorop, het is dus perfect geschikt als teambuildingsactiviteit. Ren jij als RAMBO in het rond of ben jij die sniper die achterin de lasergame arena op de grond blijft liggen? Wij werken uitsluitend met professionele laserwapens. Daag je collega’s of vrienden uit en speel lasergamen in Amsterdam op een eigen locatie. 

Wist je dat lasergamen zowel overdag als in het donker kan?! Op donkere indoor locaties zorgen wij voor verlichting en is het ook mogelijk om een rookmachine toe te voegen aan de reservering. 

Lasergamen op locatie in Delft

Lasergame op school in Delft

Wij lasergamen bijna dagelijks op scholen door het hele land. Lasergamen op school is populair als laatste lesdag, examenstunt of seizoensopener voor of na de vakantie. Ook tijdens introductiedagen is lasergamen een hele gave activiteit om de locatie en elkaar te ontdekken! 

Een school is de perfecte lasergame locatie! We starten op 1 centraal punt en kunnen vanaf daar de hele school door. Een potje duurt gemiddeld 8 minuten en zodra de tijd om is gaan alle wapens GAME OVER, iedereen komt dan terug bij de begeleider en dan vertellen wij per persoon en per team de scores. Vaak doen we op scholen 30-45 minuten per groep maar natuurlijk kan dat ook in een toernooivorm. 

Wist je dat lasergamen op school ook erg leuk is als teamuitje met de docenten!  

Bedrijfsuitje Lasergame Delft

Heeft u een kantoor in Delft, een gaaf oud bedrijfspand of een bos aan de overkant? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje (personeelsuitje) lasergamen op uw locatie. Met bunkers, een rookmachine, legernetten en muziek toveren wij de locatie om tot een echte lasergame arena. Heeft u geen geschikte plek? Vraag dan naar de mogelijkheden! Lasergamen op kantoor in Delft.

Ook lasergamen met en vrijgezellenfeest of kinderpartijtje is natuurlijk mogelijk in Delft! 

Lasergame in Rotterdam op locatie personeelsuitje

TIP: Maak 3 tot maximaal 5 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur voor een lasergame toernooi op uw locatie in Delft is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-50 personen
  • 30 wapens: 30-75 personen
  • 40 wapens: 40-100 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

*Het is ook mogelijk om meerdere velden te maken op hele grote locatie!

**Maximaal 70 wapens per speelveld

Outdoor lasergamen in Delft kan op iedere locatie! Het leukste is om het outdoor lasergamen in het bos in de buurt te doen maar het kan natuurlijk op de sportclub of in een grote tuin! Mocht het een openbare locatie zijn, vraag dan altijd even toestemming van de beheerder!

Indoor lasergamen op uw eigen locatie? Met onze mobiele lasergame systeem kunnen wij dit op iedere locatie verzorgen. Lasergamen in de school als gymles of klassenuitje, lasergamen in de supermarkt (wij zijn officieel partner van Albert Heijn!), lasergamen in de sporthal of lasergamen in een kantoorpand? Vraag direct naar de mogelijkheden en prijzen op uw locatie.

Verhuur professionele lasergame wapens in Delft. Onze mobiele professionele lasergame set Delft huren wordt met begeleiding verhuurt. Het is ook mogelijk lasergamen te huren in Delft zonder begeleiding, let op dat is alleen handig als je het de hele dag wilt gebruiken op bijvoorbeeld een school. Wij adviseren lasergamen met begeleiding!

Lasergame kinderfeestje outdoor in Delft. Let op: wij organiseren alleen kinderfeestjes met professionele wapens. Deze zijn geschikt voor kids vanaf 9 jaar. De kinderfeestjes in Delft worden verzorgd in het Delftse Hout of op uw locatie naar keuze.  Wij gaan voor de perfecte spelbeleving 

Prijzen kinderfeestjes: v.a. €250,- (8-12 kids)

*Zijn jullie opzoek naar de simpele lasergamepistooltjes voor een goedkoop kinderfeestje in Delft? Deze zijn alleen leuk voor kids van 5 tot 8, deze kunnen uitsluitend bij ons in Leiden opgehaald worden.  

Lasergamen in het schoolgebouw in Delft? Lasergamen op school in Delft is erg populair als gymles, als lasergame uitje met de docenten, tijdens een examenstunt of als klassenuitje. TIP: Gaat er 1 klas lasergamen op school? De meerprijs per uur voor extra klassen is aanzienlijk lager dan de prijs om op een andere dag nogmaals te komen, huur de wapens dus voor een hele dag met een begeleider zodat ook andere klassen er gebruik van kunnen maken! Lasergame outdoor & indoor op school. Het kan in de sporthal, gymzaal of juist gaaf door de hele school!

Lasergamen in de supermarkt of lasergamen in uw winkel in Delft? Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet of Dirk van de Broek zijn verreweg de populairste uitjes voor supermarkt personeel! Vraag naar onze pakketprijzen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!