Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen in het magazijn

Lasergamen in het magazijn van jouw eigen locatie?! Dat kan gewoon! Gewapend met de aller nieuwste laserwapens komen wij uw magazijn omtoveren tot een echte lasergame arena. Lasergamen in het magazijn kan zowel in het donker als met daglicht. Onze laserwapens schieten tot wel 150 meter zeer nauwkeurig! Durf jij het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden voor lasergamen in je eigen magazijn! Wekelijks verzorgen wij lasergamen in het kleine magazijn van een buurtsupermarkt tot enorme magazijnen een kledingconcern of bijvoorbeeld onze partner Ahold! info@lasergamenoutdoor.nl

WhatsApp voor snelle vragen: 06-22666092 of vraag hier om meer info.

Lasergamen in het magazijn

Wat is er nu leuker dan een bedrijfsuitje op je eigen werkplek? Bijkomend voordeel voor de baas is natuurlijk dat er gebruik gemaakt kan worden van de werkkosktenregeling (WKR)! Lasergamen in het magazijn verzorgen wij 24 uur per dag! Eerst een hapje eten en daarna pas lasergamen? Dan hebben wij mooi de tijd om jullie magazijn om te toveren tot een unieke real-life lasergame beleving!

Lasergame spelen in het magazijn

De meest gekozen variant is het lasergame toernooi! Gemiddeld zijn we hiermee ongeveer 2 uur actief. We maken 4 of 6 teams en er spelen telkens twee teams tegelijk, natuurlijk houden wij tussendoor de score bij zodat jullie kunnen zien of jullie het team nog even extra moeten oppeppen om die overwinning binnen te slepen! Tijdens het bijkomen genieten jullie van een hapje en een drankje en zien jullie de andere collega’s aan het werk! We sluiten af met met een spannende Lasergame finale!

Naast het toernooi zijn er natuurlijk oneindig veel lasergame varianten te verzinnen op jullie eigen lasergame locatie. Met onze mobiele smartbox kunnen wij naast het bijhouden van de scores ook verschillende spellen instellen. Zo spelen we the Hunger games (de FORTNITE variant) om uit te maken wie van de groep de meeste precisie en natuurlijk een buitengewone dosis lef heeft. Ook kunnen we een Capture de slag variant doen en Free for all!

Hoe veel lasersets moet ik huren?Lasergamen in het magazijn van Albert Heijn

Veel bedrijven bellen ons met het verzoek om 100 wapens te huren voor 100 medewerkers. Dat zou toch zonde zijn, dan zijn jullie binnen 10 minuten allemaal uitgespeeld! En hoe leuk is het om tussendoor juist de tactiek met elkaar te bespreken en te lachen om de andere deelnemers! Lasergamen is lekker fanatiek, een gemiddeld uitje duurt 1,5 uur. We adviseren 2/3 potjes lasergamen per persoon van ongeveer 10 minuten. In 2 uur maken wij meestal 4 tot 6 teams dat wil zeggen dat we met 50 collega’s bijvoorbeeld 20 wapens adviseren voor de ultieme beleving. Uiteraard is alles volledig naar wens in te delen en mag u altijd meer of minder wapens huren dan het advies.

Lasergamen in je eigen magazijn is HOT!

Wekelijks zijn wij te vinden in het magazijn in grote kledingmagazijnen en verzorgen wij lasergamen in de Albert Heijn filialen! Wil jij weten of jouw magazijn ook geschikt is voor het lasergamen? Vraag het ons gerust! Er zijn geen speciale eisen waaraan het magazijn moet voldoen, Lasertag kan zowel in het donker als in het licht gespeeld worden. Natuurlijk geeft het donker wel een wat spannendere lasergame beleving. Uiteraard is het ook mogelijk om lasergamen te combineren met een van onze andere gave activiteiten waaronder: Bubble voetbal, Suppen, Voetbaldarten, Archery Tag, Expeditie Robinson en nog veel meer!

Lasergamen op kantoor en magazijn

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!