Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen in Utrecht

Lasergamen in Utrecht op iedere gewenste locatie Utrecht (en omstreken)! 

Actie, adrenaline en spanning dat is waar het om draait! Verdeelt in teams ga je de strijd aan met collega’s en vrienden! Allen voorzien van de nieuwe en meest realistisch lasertag wapens van dit moment waarmee je tot wel 150 meter zeer nauwkeurig kunt schieten. Verstop jij je achterin als een sniper of ga je de strijd aan als een ware superheld? Lasergamen op locatie is geschikt voor jong en oud, sportief & minder sportieve deelnemers. Ga jij lasergamen in de supermarkt met al je collega’s in een lasergame toernooi of lasergamen in een eigen kantoorpand in Utrecht die wij aankleden met bunkers en muziek voor de gaafste spelbeleving?!

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

Lasergamen op locatie in Utrecht

Indoor & outdoor lasergamen op een eigen locatie in Utrecht, Zeist, Baarn, Laren en Omstreken. Ga met grote groepen voor het lasergame toernooi! We verdelen de groep in teams en gaan dan de strijd met elkaar aan! We sluiten af met een spannende finale. Bij lasergamen staat samenwerken voorop, het is dus perfect geschikt als teambuildingsactiviteit. Lasergamen in Utrecht kan indoor (kantoor, magazijn, school of winkel) en outdoor (bos, sportvelden, park) geboekt worden en zowel overdag als in het donker! Wij werken uitsluitend met professionele laserwapens. Daag je collega’s of vrienden uit en speel lasergamen in Utrecht en omstreken op een eigen locatie. 
Lasergamen op locatie in Utrecht

Lasergame vrijgezellenfeest in Utrecht

Het vrijgezellenfeest staat voor de deur! De eerste keuze is natuurlijk in welke stad gaan we dat doen! Uiteraard zijn Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda de meest gekozen locatie! Wij komen op in iedere stad naar u toe! Gaan jullie voor Utrecht? Boek lasergamen outdoor voor een vrijgezellenfeest is combinatie met Bubble voetbal of Archery tag. 

Bedrijfsuitje Lasergame Utrecht

Heeft u een kantoor op de zuidas, een gaaf oud bedrijfspand, een magazijn of een gaaf bos aan de overkant? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje (personeelsuitje) lasergamen op uw locatie. Met bunkers, een rookmachine, legernetten en muziek toveren wij de locatie om tot een echte lasergame arena. Heeft u geen geschikte plek? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wist u dat wij ook strandlocaties hebben waar u lasergamen met gave activiteiten en een BBQ arrangement kunt combineren! Lasergamen op kantoor in Utrecht

Lasergame in de Albert Heijn in utrecht

TIP: Maak 3 tot maximaal 6 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-60 personen
  • 30 wapens: 30-90 personen
  • 40 wapens: 40-120 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Outdoor lasergamen in Utrecht kan op iedere locatie! Het leukste is om het outdoor lasergamen in het bos in de buurt te doen maar het kan natuurlijk op de sportclub of in een grote tuin! Mocht het een openbare locatie zijn, vraag dan altijd even toestemming van de beheerder!

Indoor lasergamen op uw eigen locatie? Met onze mobiele lasergame systeem kunnen wij dit op iedere locatie verzorgen. Lasergamen in de school als gymles of klassenuitje, lasergamen in de supermarkt (wij zijn officieel partner van Albert Heijn!), lasergamen in de sporthal of lasergamen in een kantoorpand? Vraag direct naar de mogelijkheden en prijzen op uw locatie.

Verhuur professionele lasergame wapens in Utrecht. Onze mobiele professionele lasergame set Utrecht huren wordt met begeleiding verhuurt. Het is ook mogelijk lasergamen te huren in Amsterdam zonder begeleiding, let op dat is alleen handig als je het de hele dag wilt gebruiken op bijvoorbeeld een school. Wij adviseren lasergamen met begeleiding!

Lasergame kinderfeestje outdoor in Utrecht. Let op: wij organiseren alleen kinderfeestjes met professionele wapens. Deze zijn geschikt voor kids vanaf 9 jaar. De kinderfeestjes in Utrecht worden verzorgd in het bos, de gymzaal of een locatie naar keuze (alleen met toestemming!). Met onze professionele laserwapens kunnen wij onze populairste variant FORTNITE KINDERFEESTJE aanbieden! Wij gaan voor de perfecte spelbeleving 

Prijzen kinderfeestjes: v.a. €215,- (8-12 kids)

*Zijn jullie opzoek naar de simpele lasergamepistooltjes voor een goedkoop kinderfeestje in Utrecht? Deze zijn alleen leuk voor kids van 5 tot 8 en niet geschikt voor FORTNITE. 

Lasergamen in het schoolgebouw in Utrecht? Lasergamen op school in Utrecht en omstreken is erg populair als gymles, als lasergame uitje met de docenten, tijdens een examenstunt of als klassenuitje. TIP: Gaat er 1 klas lasergamen op school? De meerprijs per uur voor extra klassen is aanzienlijk lager dan de prijs om op een andere dag nogmaals te komen, huur de wapens dus voor een hele dag met een begeleider zodat ook andere klassen er gebruik van kunnen maken! Lasergame outdoor & indoor op school. Het kan in de sporthal, gymzaal of juist gaaf door de hele school!

Lasergamen in de supermarkt of lasergamen in uw winkel in Utrecht? Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet of Dirk van de Broek zijn verreweg de populairste uitjes voor supermarkt personeel! Vraag naar onze pakketprijzen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!