Lasergamen Leiden

Lasergamen in Leiden! Leiden is een prachtige stad, iets bevooroordeeld omdat ons kantoor in Leiden zit! Wij verzorgen Lasergamen in Leiden op iedere gewenste locatie, wil jij in Leiden Lasergamen op kantoor, lasergamen op de voetbalclub of lasergamen huren in Leiden voor een schooluitje? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voorzien van de aller nieuwste lasergame wapens waarmee je tot wel 150 meter kunt schieten gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens het Lasergamen in Leiden. Wij toveren uw locatie om tot een echte lasergame arena, van een schoolkantine tot het voetbalveld of een supermarkt.

Lasergamen in LeidenLasergamen op je werkplek Leiden

Lasergamen in Leiden is het leukste op uw eigen locatie, of dat nou in het filiaal van een kinderdagverblijf, in het magazijn van de winkel of op uw sportvereniging is! Wij verdelen de groep in teams en spelen en heus lasergamentoernooi op uw locatie in Leiden! Naast het toernooi is het mogelijk om diverse lasergame varianten te spelen. De meeste gekozen spellen zijn: FORTNITE, Free for all, Team deadmatch en Capture the flag. Lasergamen is erg leuk voor zowel jong als oud!

Locatie tip lasergame in Leiden:

Leidse Hout Leiden (op loopafstand van Leiden centraal en het centrum).

Hoe veel lasersets moet ik huren?Lasergamen in het magazijn van Albert Heijn

Veel verenigingen en scholen bellen ons met het verzoek om 100 wapens te huren voor 100 deelnemers. Dat zou echt zonde zijn, dan zijn jullie binnen 10 minuten allemaal uitgespeeld! En hoe leuk is het om tussendoor juist de tactiek met elkaar te bespreken en te lachen om de andere deelnemers! Lasergamen is lekker fanatiek, een gemiddeld uitje duurt 1,5 uur. We adviseren 2/3 potjes lasergamen per persoon van ongeveer 10 minuten. In 2 uur maken wij meestal 4 tot 6 teams dat wil zeggen dat we met 60 deelnemers bijvoorbeeld 20 wapens adviseren voor de ultieme beleving. Uiteraard is alles volledig naar wens in te delen en mag u altijd meer of minder wapens huren dan het advies.

Lasergame arrangementen in Leiden

Lasergamen in perfect te combineren met een van onze andere activiteiten:

  • Bubble voetbal
  • Archery Tag
  • Suppen
  • Voetbaldarten
  • Expeditie Robinson

Wij verzorgen uitjes van 8 tot 2000 personen! Heeft u zelf geen locatie? Vraag ons dan naar de mogelijkheden! Wij hebben ook mogelijkheden op het strand:D

Lasergamen in Leiden