Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen Noordwijk

Lasergamen in Noordwijk is mogelijk op iedere gewenste locatie! Lasergamen in de supermarkt, in uw bedrijfspand of op de voetbalclub?! Alles is mogelijk! In Noordwijk hebben wij ook een hele gave lasergame locatie (tijdens het strandseizoen) in de duinen bij onze partner BeachBreak! Hier combineren wij lasergamen in Noordwijk met bijvoorbeeld Bubble voetbal, Archery Tag & Suppen voor groepen van 8 tot 500 personen! WhatsApp voor snelle vragen: 06-22666092 of vraag hier om meer info.

Lasergamen in Noordwijk

Met onze mobiele lasergame wapens is het mogelijk om de echte spannende lasergame beleving op uw eigen locatie in Noordwijk te boeken! De laserwapens schieten tot wel 150 meter en zijn zeer professioneel. Daag je vrienden of collega’s uit in een lasergame team deadmatch of onze nieuwste FORTNITE variant waarbij er maar een de winnaar is! Lasergamen in Noordwijk is geweldig voor jong en oud.

Hoe veel lasersets moet ik huren?Lasergamen in het magazijn van Albert Heijn

Wij worden vaak gebeld met het verzoek om 100 wapens te huren voor 100 deelnemers. Dat zou toch zonde zijn, dan zijn jullie binnen 10 minuten allemaal uitgespeeld! En hoe leuk is het om tussendoor juist de tactiek met elkaar te bespreken en te lachen om de andere deelnemers! Lasergamen is lekker fanatiek, een gemiddeld uitje duurt 1,5 uur. We adviseren 2/3 potjes lasergamen per persoon van ongeveer 10 minuten. In 2 uur maken wij meestal 4 tot 6 teams dat wil zeggen dat we met 60 collega’s bijvoorbeeld 20 wapens adviseren voor de ultieme beleving. Uiteraard is alles volledig naar wens in te delen en mag u altijd meer of minder wapens huren dan het advies.

Lasergame arrangement in Noordwijk

Naast het lasergamen in de duinen in Noordwijk organiseren wij op het strand uw volledige event inclusief lunch, BBQ en drankjes. Het is ook mogelijk om hier het Lasergamen by Night te boeken!

Mogelijke combinaties:

  • Lasergamen + Bubbelbal
  • Lasergamen + Archery tag
  • Lasergamen + Suppen
  • Lasergamen in een zeskamp
  • Lasergamen + activiteit naar keuze

Aanvullende opties:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • BBQ
  • Borrel

Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op onze locatie!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!