Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen op kantoor

Lasergamen op Kantoor

Lasergamen op kantoor? Wij verzorgen professioneel lasergamen op jullie eigen werkplek! Vooraf bouwen wij het kantoor om toch een echte lasergame arena met verlichting muziek (optioneel ook nog obstakels en rookmachines) om er een onvergetelijk lasergamen uitje van te maken! Met grote groepen spelen we doorgaans een lasergame toernooi en met kleinere groepen spelen we allerlei verschillende lasergame spellen zoals Free for All, Search and destroy en de teamdeathmatch! Wij passen het programma altijd aan, aan de beschikbare ruimte om er zo een gaaf event van te maken! 

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het lasergamen op kantoor!

Verdeeld in teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Het maakt met onze laserwapens niet uit of het donker of licht is, met de speciale reddot sight kun je ten alle tijden zeer nauwkeurig mikken. Wist je dat je met onze wapens tot wel 150 meter kunt schieten. Daag je collega’s en natuurlijk de baas uit voor een potje lasergamen op kantoor. Durft u het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie!

 

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

"Wat een gaaf event! Al voor het derde jaar op rij gaan we lasergamen op kantoor met de kerstborrel. Iedereen mega fanatiek en het wordt erg leuk verzorgd!"
Maurice de Leeuw

Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wanneer en waar u wilt lasergamen op kantoor. Wij zorgen voor de rest. Onze professionele crew arriveert op tijd en zet de verlichting, muziek (en eventueel bijgeboekte rookmachines en obstakels) op in een ruimte die u kiest. Na een korte uitleg voor de groep gaan we aan de slag!

Wij verzorgen standaard een verlichtingsset en muziekbox. In een  kantoorruimte met een grote open ruimte is het altijd leuk om nog extra obstakels, een professionele laserlamp en eventueel een rookmachine  toe te voegen. Let op! Voor de rookmachine moet de rookmelder uit tijdens het event:D Aan de hand van een paar foto’s van het kantoor kunnen wij altijd meedenken wat bij jullie het leukste is!

Kleding waarin je lekker kunt bewegen! We komen regelmatig op kantoor waar men in pak gaat lasergamen, dat is geen probleem. Als de keuze er is zouden we adviseren om voor kleding en schoenen te gaan waarmee je lekker kunt bewegen (rennen, vliegen en wegduiken!). 

Nee, en dat moet je ook niet willen met een professionele lasergame set! Wij doen het dagelijks dus voor ons is het een eitje. Zelf wil je vooral lekker genieten van jullie events en niet uren moeten inlezen in een lasergame systeem. Wij verzorgen het daarom volledig voor u. 

Afhankelijk van de stad of het dorp waar jullie willen lasergamen kunnen we altijd meedenken over de leukste plek en activiteiten voor uw uitje. Wij verzorgen meer dan 1500+ events per jaar dus hebben vrijwel overal tips! 

Zeker! Bij grote groepen combineren we lasergamen vaak met meerdere activiteiten tegelijk en met kleine groepen doen we vaak een activiteit per dagdeel. Wat is leuk naast het lasergamen?

  • Laser kleiduifschieten (indoor of outdoor)
  • Nagelen (spijker slaan) + Jenga XL
  • Escape the box koffers
  • Silent disco

Tips voor lasergamen op kantoor?

  1. Met een groep van 8-30 collega’s gaan we vaak voor 1-1,5 uur lasergamen in verschillende spelvormen zoals de Team Death Match, Free for All & Search and Destroy. Vanaf 20/30 tot wel 500 personen dan adviseren wij het lasergame toernooi waarbij we in 2 uur met 4-5 teams de strijd met elkaar aan gaan!
  2. Ga indien beschikbaar voor een ruimte met veel gangen, open kantoren en bij lekker weer kan het zelfs van binnen naar buiten. Hoe meer verstopplekken hoe beter! Heb je alleen een lege open ruimte bespreek dan met ons wat het leukste is dan maken wij een voorstel op maat.
  3. Maak vooraf vast teams, zo wordt niemand als laatste gekozen en kunnen we direct na de introductie van start met deze onvergetelijke ervaring op jullie kantoor!
  4. Zet kwetsbare zaken vooraf vast aan de kant. 
  5. Lasergamen kan zowel overdag als in het donker! 
  6. Geniet en vergeet je camera niet:D
Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!