Lasergamen op kantoor

Professioneel Lasergamen op Kantoor – Een Nieuwe Dimensie van Team Building

Op zoek naar een unieke en opwindende manier om de teamgeest op kantoor te versterken? Ontdek professioneel lasergamen op kantoor met LasergamenOutdoor.nl. Wij brengen het avontuur naar uw werkplek, waar teamwork en strategie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het lasergamen op kantoor!

Verdeeld in teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Wij toveren het kantoor met allerlei gave attributen op tot een echte lasergamen arena! Het maakt met onze laserwapens niet uit of het donker of licht is, met de speciale reddot sight kun je ten alle tijden zeer nauwkeurig mikken. Daag je collega’s en natuurlijk de baas uit voor een potje lasergamen op kantoor. Durft u het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie!

12-20 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 12 personen? Pakketprijs €300,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Lasergamen by night €35,- p.p.
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €14,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Minder leerlingen? Voorstel op maat
info aanvragen

Voordelen van Lasergamen op Kantoor

Lasergamen op kantoor biedt talloze voordelen die verder gaan dan alleen maar plezier maken. Het verhoogt de teamproductiviteit, verbetert de onderlinge communicatie en zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. Door de adrenaline en spanning van het spel worden teamleden aangemoedigd om samen te werken, strategieën te bedenken om samen te winnen en problemen op te lossen, wat allemaal vaardigheden zijn die zich vertalen naar de professionele omgeving.

Onze Professionele Uitrusting:

Bij LasergamenOutdoor zorgen we voor hoogwaardige lasergameapparatuur die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid. Onze geavanceerde sensoren en realistische wapens zorgen voor een levensechte ervaring. Onze instructeurs zijn experts in het creëren van op maat gemaakte scenario’s die aansluiten bij de doelen van uw teambuildingactiviteit.

Hoe het Werkt:

Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wanneer en waar u wilt lasergamen op kantoor. Wij zorgen voor de rest. Onze professionele crew arriveert op tijd en zet de verlichting, muziek (en eventueel bijgeboekte rookmachines en obstakels) op in een ruimte die u kiest. Na een korte introductie kunnen uw teamleden zich uitleven in het spel, terwijl onze instructeur zorgt voor een soepel verloop van het evenement.

Reserveer Nu voor Een Onvergetelijke Lasergame Ervaring:

Benieuwd naar wat lasergamen op kantoor kan doen voor de teamdynamiek binnen uw bedrijf? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog bij LasergamenOutdoor.nl. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier om te ontdekken hoe wij uw kantoorruimte kunnen transformeren in een spannend lasergame-avontuur.

Tips voor lasergamen op kantoor?

  1. Met een groep van 8-20/30 collega’s gaan we vaak voor 1-1,5 uur lasergamen in verschillende spelvormen zoals de Team Death Match, Free for All & Search and Destroy. Vanaf 20/30 tot misschien wel 500 personen dan adviseren wij het lasergame toernooi waarbij we in 2 uur met 4-5 teams de strijd met elkaar aan gaan!
  2. Ga indien beschikbaar voor een ruimte met veel gangen, open kantoren en bij lekker weer kan het zelfs van binnen naar buiten. Hoe meer verstopplekken hoe beter! Heb je alleen een lege open ruimte bespreek dan met ons wat het leukste is dan maken wij een voorstel op maat.
  3. Maak vooraf vast teams, zo wordt niemand als laatste gekozen en kunnen we direct na de introductie van start met deze onvergetelijke ervaring op jullie kantoor!
  4. Zet kwetsbare zaken vooraf vast aan de kant. 
  5. Lasergamen kan zowel overdag als in het donker! 
  6. Geniet en vergeet je camera niet:D
 

Reserveer Nu voor Een Lasergame Avontuur Op Maat

Klaar om de opwinding van lasergamen naar uw evenement te brengen? Reserveer vandaag nog bij LasergamenOutdoor.nl en maak van uw gelegenheid een onvergetelijk avontuur. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze lasergame op locatie een spannende, interactieve ervaring biedt voor iedereen. Laat het lasergameplezier beginnen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!