Lasergamen op kantoor

Lasergamen op kantoor

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het lasergamen op kantoor!

Verdeeld in teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Wij toveren het kantoor met allerlei gave attributen op tot een echte lasergamen arena! Het maakt met onze laserwapens niet uit of het donker of licht is, met de speciale scoop kun je ten alle tijden zeer nauwkeurig mikken.. Natuurlijk kun je ook terecht op een van onze lasergamen locaties op het strand (tijdens het strandseizoen). Daag je collega’s uit voor een potje lasergamen op kantoor. Durft u het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie: info@lasergamenoutdoor.nl

12-20 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 12 personen? Pakketprijs €300,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Lasergamen by night €35,- p.p.
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €14,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Minder leerlingen? Voorstel op maat
info aanvragen

Wat moet de lasergame locatie aan voldoen?

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit, wij kleden uw locatie zelf leuk aan en creëren zoveel mogelijk verstopplekken! 

Lasergamen op kantoor kan in alle mogelijke spelvarianten! Daag uw collega’s uit en ga de strijd met elkaar in een echt lasergame toernooi op uw eigen kantoor. Naast lasergamen op kantoor team deadmatch zijn er natuurlijk nog veel meer lasergame varianten, zo kijken we wie van uw collega’s de beste skills bezit tijdens een potje REAL LIFE FORTNITE (niet aan de kinderen vertellen want die zijn zeker jaloers!) waarbij we doorgaan tot er 1 de winnaar is. Het lasergamen op kantoor kan zowel op lichte als donkere locaties gespeeld worden en wij kunnen uw kantoor aankleden met obstakels, verlichting en legernetten om de lasergamen op kantoor beleving helemaal compleet te maken. Een spannend muziekje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. De begeleider start met een uitleg over de lasergame wapens en vervolgens maken we teams. Afhankelijk van het aantal personen schatten wij met u in wat het juiste aantal laserwapens is, lasergamen is stiekem nog best intensief! Als u vragen heeft stel ze dan gerust, wij richten alles volledig naar wens in!

Lasergame arrangement

Lasergamen op kantoor is combineren met diverse andere activiteiten, ook dan bent u bij Lasergamenoutdoor aan het juiste adres. Naast lasergamen bieden wij:

  • Bubble voetbal 
  • Archery tag
  • Suppen
  • Voetbaldarten
  • En diverse andere activiteiten naar keuze

Locaties in heel Nederland

Wij verzorgen het lasergamen in heel Nederland en België op locatie, natuurlijk hebben wij ook vaste locaties. Heeft u zelf geen locatie dan gaan wij opzoek naar een gave lasergamespot in de buurt! Wekelijks verzorgen wij het lasergamen op kantoor, in de supermarkten van Jumbo en Albert Heijn en zijn wij te vinden op de grotere kantoren op de Zuid-as in Amsterdam. Het lasergamen is te boeken vanaf 10 personen en ook voor grote groepen hebben wij tal van mogelijkheden!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!