Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen op locatie in Den Haag

Opzoek naar een unieke activiteit voor uw uitje? Lasergamen op locatie in Den Haag is de trend van dit seizoen! Met onze mobiele lasergame service toveren wij iedere gewenste locatie om tot  een heuse lasergame arena. Gaat u indoor lasergamen op kantoor in Den Haag, toch liever lasergamen in de supermarkt of misschien wel met de hele sportvereniging of lasergamen op school in Den Haag? Outdoor lasergamen is natuurlijk ook mogelijk op iedere gewenste locatie (met toestemming uiteraard). Met bunkers, een rookmachine, legernetten & muziek creëren wij een gave lasergame beleving op uw locatie. Wist je dat lasergamen een van de populairste bedrijfsuitjes is op dit moment? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten op uw locatie in Den Haag!

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

Lasergamen op locatie Den Haag

Indoor & outdoor lasergamen op een eigen locatie in Den Haag. Ga met grote groepen voor het lasergame toernooi! We verdelen de groep in teams en gaan dan de strijd met elkaar aan! We sluiten af met een spannende finale. Bij lasergamen staat samenwerken voorop, het is dus perfect geschikt als teambuildingsactiviteit. Ren jij als RAMBO in het rond of ben jij die sniper die achterin de lasergame arena op de grond blijft liggen? Lasergamen in Den Haag kan indoor (kantoor, magazijn, school of winkel) en outdoor (bos, sportvelden, park, duinen, strand!) geboekt worden en zowel overdag als in het donker! Wij werken uitsluitend met professionele laserwapens. Daag je collega’s of vrienden uit en speel lasergamen in Den Haag op een eigen locatie. 
Bedrijfsuitje lasergamen Rotterdam supermarkt Albert Heijn

Lasergame vrijgezellenfeest in Den Haag

Organiseer jij een vrijgezellenfeest in Den Haag?! Keuzes te over! Voor het outdoor lasergamen met groepsuitjes hebben wij een gave (openbare) locatie in het Belvedere bos in de bosjes van Scheveningen waar we goed kunnen lasergamen in een klein stuk bus die uitermate geschikt is om te lasergamen in verschillende spelvormen met groepen tot een persoon of 30!  
 
Natuurlijk komen wij ook op een locatie naar keuze als jullie zelf een goede lasergame locatie hebben. Let op! Dit mag geen beschermd natuurgebied zijn en het kan ook niet midden door een druk park dus ga dan altijd voor een wat meer afgelegen stuk.

Bedrijfsuitje Lasergame Den Haag

Heeft u een mooie ruime kantoorruimte, een gaaf oud bedrijfspand of een gaaf bos aan de overkant? Wij verzorgen uw bedrijfsuitje (personeelsuitje) lasergamen op uw locatie. Met bunkers, een rookmachine, legernetten en muziek toveren wij de locatie om tot een echte lasergame arena. Heeft u geen geschikte plek? Vraag dan naar de mogelijkheden, wij zijn wel vaker in Den Haag te vinden. Lasergamen op kantoor in Den Haag is een zeer populair bedrijfsuitje voor zowel de sportieve als minder sportieve collega’s! Iedereen kan meedoen en het zo intensief maken als hij/zij zelf wil. Dur jij het tegen je collega’s op te nemen? 

Lasergame in Rotterdam op locatie personeelsuitje

TIP: Maak 3 tot maximaal 5 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 2 uur.

  • 20 wapens: 20-50 personen
  • 30 wapens: 30-75 personen
  • 40 wapens: 40-120 personen

120+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Outdoor lasergamen in Den Haag kan op iedere locatie! Het leukste is om het outdoor lasergamen in het bos in de buurt te doen maar het kan natuurlijk op de sportclub of in een grote tuin! Mocht het een openbare locatie zijn, vraag dan altijd even toestemming van de beheerder! Wij komen vaak in het Belvedere bos.

Indoor lasergamen op uw eigen locatie? Met onze mobiele lasergame systeem kunnen wij dit op iedere locatie verzorgen. Lasergamen in de school als gymles of klassenuitje, lasergamen in de supermarkt (wij zijn officieel partner van Albert Heijn!), lasergamen in de sporthal of lasergamen in een kantoorpand? Vraag direct naar de mogelijkheden en prijzen op uw locatie.

Verhuur professionele lasergame wapens in Amsterdam. Onze mobiele professionele lasergame set Amsterdam huren wordt met begeleiding verhuurt. Het is ook mogelijk lasergamen te huren in Amsterdam zonder begeleiding, let op dat is alleen handig als je het de hele dag wilt gebruiken op bijvoorbeeld een school. Wij adviseren lasergamen met begeleiding!

Lasergame kinderfeestje outdoor in Den Haag. Let op: wij organiseren alleen kinderfeestjes met professionele wapens. Deze zijn geschikt voor kids vanaf 9 jaar. De kinderfeestjes in Den Haag worden verzorgd in het Belvedere bos of op uw locatie naar keuze. Wij gaan voor de perfecte spelbeleving 

Prijzen kinderfeestjes: v.a. €250,- (8-12 kids) ex bezorgkosten.

Lasergamen in het schoolgebouw in Den Haag? Lasergamen op school in Den Haag is erg populair als gymles, als lasergame uitje met de docenten, tijdens een examenstunt of als klassenuitje. TIP: Gaat er 1 klas lasergamen op school? De meerprijs per uur voor extra klassen is aanzienlijk lager dan de prijs om op een andere dag nogmaals te komen, huur de wapens dus voor een hele dag met een begeleider zodat ook andere klassen er gebruik van kunnen maken! Lasergame outdoor & indoor op school. Het kan in de sporthal, gymzaal of juist gaaf door de hele school!

Lasergamen in de supermarkt of lasergamen in uw winkel in Den Haag? Lasergamen in de Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet of Dirk van de Broek zijn verreweg de populairste uitjes voor supermarkt personeel! Vraag naar onze pakketprijzen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!