Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen op locatie

Lasergamen op eigen locatie

Actie, spanning en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het professioneel lasergamen op locatie!

Verdeeld in teams en voorzien van de meest realistisch professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Samen met je vrienden of collega’s beland je in een ware lasergame arena. En het leukste van alles; lasergamen op locatie kan op elke plek (indoor & outdoor) naar wens gespeeld worden. Lasergame in een eigen bedrijfspand, in de supermarkt, door de school of een andere zelfgekozen plaats; alles is te realiseren en iedere gewenste spelvorm wordt verzorgd. Met onze laserwapens kunt u tot wel 150 meter zeer nauwkeurig schieten! Natuurlijk kun je ook terecht op een van onze bijzondere locaties. Ervaar nu zelf deze unieke teamactiviteit vol spanning en kom lasergamen met LasergamenOutdoor! Durft u het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie: info@lasergamenoutdoor.nl

8-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
Minder dan 10 personen? Pakketprijs €250,-
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen
Grote groepen
Offerte aanvragen!
Volledig verzorgd | 2-10 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Combinaties mogelijk
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
Scholen, bedrijven en events
info aanvragen
Schooltarief v.a. 17 kids
Vanaf €12,50 p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Opties vanaf €250,-
Exclusief bezorgkosten
info aanvragen

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie kan in alle mogelijke spelvarianten! Daag uw collega’s uit en ga de strijd met elkaar in een heus lasergame toernooi op uw eigen locatie. Naast lasergamen op kantoor team deathmatch zijn er natuurlijk nog veel meer lasergame varianten, zo kijken we wie van uw medespelers de beste skills bezit tijdens een potje REAL LIFE FORTNITE (niet aan de kinderen vertellen want die zijn zeker jaloers!) waarbij we doorgaan tot er 1 de winnaar is. Het lasergamen op kantoor kan zowel op lichte als donkere locaties gespeeld worden en wij kunnen uw kantoor aankleden met obstakels, verlichting en legernetten om de lasergamen op kantoor beleving helemaal compleet te maken. Knallende muziek kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het lasergamen, Mission Impossible?! De begeleider start met een uitleg over de lasergame wapens en vervolgens maken we teams. Afhankelijk van het aantal personen schatten wij met u in wat het juiste aantal laserwapens is, lasergamen is stiekem nog best intensief! Als u vragen heeft stel ze dan gerust, wij richten alles volledig naar wens in!

Tips voor de lasergame locatie!

Het is wanneer je het voor het eerst doet lastig inschatten hoe veel laserwapens je nodig hebt voor het bedrijfsuitje lasergame op locatie. En hoe groot moet die locatie nu eigenlijk zijn? Wij maken gemiddeld 3-5 teams en zorgen dat alle deelnemers tijdens de lasergame op locatie zeker 3 keer aan de beurt komen! Een lasergame wapen per persoon is absoluut niet nodig, tenzij je natuurlijk maar met een klein groepje bent! Met 40 personen zouden we bijvoorbeeld 20 wapens aanraden voor de gaafste lasergame beleving. En wat het lasergame terrein betreft, hoe meer verstop plekken en hoe groter de lasergame op een eigen locatie ruimte hoe beter! Dan kun je de collega’s mooi besluipen zonder dat ze dat doorhebben! Wij van Lasergamen Outdoor hebben veel ervaring en denken daarom graag met u mee.

 WIST JE DAT? Je ook een granaat kunt schieten als je meerdere tegenstanders bij elkaar ziet staan!

Lasergame arrangementLasergamen op eigen locatie

Lasergamen op locatie combineren met diverse andere activiteiten? Ook dan bent u bij LasergamenOutdoor aan het juiste adres. Wij verzorgen uitjes van 10 tot 2000 personen. En op onze vaste strandlocaties is het ook mogelijk om hier een volledig BBQ arrangement bij te boeken en het uitje af te maken met een lekker borrel! Naast lasergamen bieden wij:

 • Bubble voetbal
 • Archery tag
 • Suppen
 • Voetbaldarten
 • Expeditie Robinson
 • En diverse andere activiteiten naar keuze

Locaties in heel Nederland

Wij verzorgen het lasergamen en de andere activiteiten in heel Nederland en België op locatie, natuurlijk hebben wij ook tips voor gave locaties om te lasergamen. Heeft u zelf geen locatie dan gaan wij opzoek naar een gave lasergamespot in de buurt! Wekelijks verzorgen wij het lasergamen op kantoor, in de supermarkten van Jumbo en Albert Heijn en zijn wij te vinden op de grote kantoren op de Zuid-as in Amsterdam. Het lasergamen is te boeken vanaf 10 personen en ook voor grote groepen hebben wij tal van mogelijkheden!

Lasergame uitje op locatie een geweldige ervaring!

Lasergamen op je werkplek

Mogelijkheden: Lasergamen op locatie, Lasertag op locatie, lasergamen op kantoor, lasergame bedrijfsuitje, lasergame bedrijfsfeest, lasergame vrijgezellenfeest, lasergamen in de supermarkt, lasergamen op ons eigen kantoor, lasergamen in het magazijn, lasergamen in het bos, lasergame op locatie, lasergamen in de Albert Heijn, Lasergamen ING, lasergamen Rabobank, Lasergamen eigen bedrijfsruimte, lasergamen op school, lasergame klassenuitje, lasergame gymles, lasergamen op het strand, lasergamen in het donker, lasergamen in de duinen, lasergamen op de zaak, lasergame personeelsuitje, lasergamen met collega’s, Lasergamen Amsterdam, Lasergamen Rotterdam, Lasergamen Leiden, Lasergamen Haarlem, Lasergamen Zandvoort, Lasergamen Scheveningen, Lasergamen Noordwijk, Lasergamen Katwijk, Lasergamen Den Haag, Lasergame teamuitje, lasergamen op de vereniging, lasergame dispuutsuitje, lasergamen met de studievereniging

Waarom lasergamen op locatie?

 • Lasergame op een eigen locatie is spannend en zorgt voor een enorm fanatisme bij de deelnemers!
 • Vrijgesteld van WKR 
 • Lasergame op locatie is voor jong en oud!
 • Onbeperkt munitie
 • Lage kosten per persoon voor een onvergetelijk uitje op uw eigen gewenst locatie lasergamen!
Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!