lasergamen op locatie

LASERGAMEN OP LOCATIE

Actie, adrenaline en fun, dat is waar het allemaal om draait tijdens het lasergamen op locatie!

Verdeeld in teams en voorzien van de allernieuwste professionele laserguns gaan jullie de strijd aan. Samen met je vrienden of collega’s beland je in een heuse real life computergame. En het leukste van alles; lasergamen op locatie kan op elke plek (indoor & outdoor) gespeeld worden die jullie maar wensen. In jullie bedrijfspand, in de supermarkt, door de school of een andere zelfgekozen plaats; alles is te realiseren en er zijn talloze spelmogelijkheden. Met onze laserwapens kunt u tot wel 150 meter zeer nauwkeurig schieten. Natuurlijk kun je ook terecht op een van onze bijzondere locaties. Ervaar nu zelf deze unieke teamactiviteit vol spanning en kom lasergamen met LasergamenOutdoor! Durft u het aan?! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie: info@lasergamenoutdoor.nl

Lasergamen 10+ pers.
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
150 meter bereik
info aanvragen
26-40 pers.
€21,-
Op iedere locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
24/7 te boeken
info aanvragen
Lasergamen groepen
Op maat
Volledig verzorgd
Duur: op maat
Op iedere locatie
24/7 te boeken
info aanvragen

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie kan in alle mogelijke spelvarianten! Daag uw collega’s uit en ga de strijd met elkaar in een heus lasergame toernooi op uw eigen locatie. Naast lasergamen op kantoor team deadmatch zijn er natuurlijk nog veel meer lasergame varianten, zo kijken we wie van uw medespelers de beste skills bezit tijdens een potje REAL LIFE FORTNITE (niet aan de kinderen vertellen want die zijn zeker jaloers!) waarbij we doorgaan tot er 1 de winnaar is. Het lasergamen op kantoor kan zowel op lichte als donkere locaties gespeeld worden en wij kunnen uw kantoor aankleden met obstakels, verlichting en legernetten om de lasergamen op kantoor beleving helemaal compleet te maken. Een spannend muziekje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. De begeleider start met een uitleg over de lasergame wapens en vervolgens maken we teams. Afhankelijk van het aantal personen schatten wij met u in wat het juiste aantal laserwapens is, lasergamen is stiekem nog best intensief! Als u vragen heeft stel ze dan gerust, wij richten alles volledig naar wens in!

Lasergame arrangementLasergamen op eigen locatie

Lasergamen op locatie combineren met diverse andere activiteiten? Ook dan bent u bij Lasergamenoutdoor aan het juiste adres. Wij verzorgen uitjes van 10 tot 2000 personen. En op onze vaste strandlocaties is het ook mogelijk om hier een volledig BBQ arrangement bij te boeken en het uitje af te maken met een lekker borrel! Naast lasergamen bieden wij:

  • Bubble voetbal
  • Archery tag
  • Suppen
  • Voetbaldarten
  • Expeditie Robinson
  • En diverse andere activiteiten naar keuze

Locaties in heel Nederland

Wij verzorgen het lasergamen en de andere activiteiten in heel Nederland en België op locatie, natuurlijk hebben wij ook vaste locaties. Heeft u zelf geen locatie dan gaan wij opzoek naar een gave lasergamespot in de buurt! Wekelijks verzorgen wij het lasergamen op kantoor, in de supermarkten van Jumbo en Albert Heijn en zijn wij te vinden op de grotere kantoren op de Zuid-as in Amsterdam. Het lasergamen is te boeken vanaf 10 personen en ook voor grote groepen hebben wij tal van mogelijkheden!

Lasergame event op locatie een unieke beleving!

Lasergamen op je werkplek

Mogelijkheden: Lasergamen op locatie, Lasertag op locatie, lasergamen op kantoor, lasergame bedrijfsuitje, lasergame bedrijfsfeest, lasergame vrijgezellenfeest, lasergamen in de supermarkt, lasergamen op ons eigen kantoor, lasergamen in het magazijn, lasergamen in het bos, lasergame op locatie, lasergamen in de Albert Heijn, Lasergamen ING, lasergamen Rabobank, Lasergamen eigen bedrijfsruimte, lasergamen op school, lasergame klassenuitje, lasergame gymles, lasergamen op het strand, lasergamen in het donker, lasergamen in de duinen, lasergamen op de zaak, lasergame personeelsuitje, lasergamen met collega’s, Lasergamen Amsterdam, Lasergamen Rotterdam, Lasergamen Leiden, Lasergamen Haarlem, Lasergamen Zandvoort, Lasergamen Scheveningen, Lasergamen Noordwijk, Lasergamen Katwijk, Lasergamen Den Haag, Lasergame teamuitje, lasergamen op de vereniging, lasergame dispuutsuitje, lasergamen met de studievereniging