Lasergamen op school

Lasergamen op school met de klas

Lasergamen op school als klassenuitje in de sporthal of juist door de hele school?! Verstop je achter de printer en sluip door de koffieruimte van de docenten en schakel je klasgenoten uit. Lasergamen in een eigen school kan natuurlijk ook  tijdens het personeelsuitje met de docenten! Wij toveren iedere locatie om tot een echte lasergame arena met muziek & verlichting! Lasergamen op school kan zowel indoor als outdoor geboekt worden en op iedere gewenste tijd! Vraag direct vrijblijvend naar onze voordelige schooltarieven. Op school lasergamen is de populairste activiteiten tijdens de corona maatregelen en Corona Proof. 

10-25 personen
€25,- p.p.
Volledig verzorgd
Speeltijd 1,5 uur
Op uw locatie
150 meter bereik
Vrijgezellenfeest en groepsuitjes
info aanvragen
Pakket: 16 professionele wapens
€395,- ex btw
Volledig verzorgd | 2 uur speeltijd
Inclusief muziek & verlichting!
Op iedere locatie
Meest geboekte Corona activiteit gemeenten
Extra uur €45,- | Extra wapenset €20,-
Pakket op maat mogelijk voor ieder budget!
info aanvragen
Schooltarief vanaf 17 pax
€15,- p.p.
Op je eigen locatie
Volledig verzorgd
Indoor of outdoor
*Extra klassen toevoegen mogelijk
Minder leerlingen? Voorstel op maat
info aanvragen

Professionele lasergame op school huren

Een gaaf lasergame toernooi met de hele school of alleen lasergamen met je eigen klas? De meeste scholen huren 20-40 laserwapens met een begeleider. De laserwapens zijn allemaal voorzien van een reddot sight en schieten 150 meter. Na iedere speelronde hebben wij de scores zowel per persoon als per team. Welke spelvarianten zijn er mogelijk tijdens de professionele lasergame op school: 
 
  • Team Death Match
  • Free for All
  • Domination
  • FORTNITE Lasergame (solo/duo)
Lasergame in Rotterdam op locatie personeelsuitje

TIP: Maak 3 tot maximaal 5 teams waarvan er 2 tegelijk spelen. De standaard duur is 1,5-2 uur.

  • 20 wapens: 20-50 personen
  • 30 wapens: 30-75 personen
  • 40 wapens: 40-100 personen
  • 60 wapens: 60-150 personen (ook mogelijk om 2 velden van 15 tegen 15 te maken op verschillende plekken in de school!)

100+ personen boek een extra 30 of 60 minuten

Lasergame sportdag activiteit op school
Lasergamen op school met de klas

Lasergamen als gymles

Wat gaan we nu weer doen met de volgende gymles? Een aantal keer per jaar moeten er gave activiteiten worden verzonnen als gymles, klassenuitje, op het schoolkamp of natuurlijk voor tijdens de sportdag! Lasergamen is daarvoor natuurlijk enorm geschikt! Kies het aantal wapens naar keuze en wij verzorgen de rest! Lasergamen kan indoor en outdoor en zowel met daglicht als in het donker. Alle wapens zijn voorzien van een reddot sight voor de ultieme spelbeleving!

Hoe veel wapens voor lasergamen op school?

Lasergamen is lekker intensief! Als u een uurtje met een kleine groep gaat lasergamen (Max 15 personen) is het natuurlijk mogelijk om allemaal een eigen wapen te nemen. Wij adviseren per 1,5 uur met 3 of 4 teams te werken en lekker door te draaien. Een gymles met een klas van 30 personen kan dus met 16-20 wapens. Ga je lasergamen op school met een vrije inloop en 120 personen dan zouden we een uur of 3 adviseren met 20-30 wapens afhankelijk van wat jullie nog maar doen. Meer dan 30 wapens hebben we meestal niet nodig per groep! Lasergamen op school is ook goed te combineren met onze activiteiten Archery tag, Bubbelvoetbal en Voetbaldarten!

Lasergames huren op school

Wil jij de laserwapens huren zonder begeleiding als bijvoorbeeld een side-event? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen de wapens bezorgen met een benodigde intstructie en komen het aan het einde van de dag of de volgende ochtend weer ophalen!