Lasergamen op school

Lasergamen op school als klassenuitje in de sporthal of misschien zelfs wel lasergamen op uw eigen school tijdens het personeelsuitje met de docenten? Wij toveren iedere locatie om tot een echte lasergame arena! Lasergamen op school kan zowel binnen als buiten geboekt worden en op iedere gewenste tijd! Vraag direct vrijblijvend naar onze schooltarieven.

info@lasergamenoutdoor.nl of vul het contactformulier in!

  • Lasergamen op school in de sporthal

Lasergamen als gymles

Wat gaan we nu weer doen met de volgende gymles? Een aantal keer per jaar moeten er gave activiteiten worden verzonnen als gymles, klassenuitje, op het schoolkamp of natuurlijk voor tijdens de sportdag! Lasergamen is daarvoor natuurlijk enorm geschikt! Kies het aantal wapens naar keuze en wij verzorgen de rest! Lasergamen kan indoor en outdoor en zowel met daglicht als in het donker. Alle wapens zijn voorzien van een reddot sight voor de ultieme spelbeleving!

Hoe veel wapens raden jullie aan?

Lasergamen is lekker intensief! Als u een uurtje met een kleine groep gaat lasergamen (Max 15 personen) is het natuurlijk mogelijk om allemaal een eigen wapen te nemen. Wij adviseren per 1,5 uur met 3 of 4 teams te werken en lekker door te draaien. Een gymles met een klas van 30 personen kan dus met 16-20 wapens. Ga je lasergamen op school met een vrije inloop en 120 personen dan zouden we een uur of 3 adviseren met 20-30 wapens afhankelijk van wat jullie nog maar doen. Meer dan 30 wapens hebben we meestal niet nodig per groep! Lasergamen op school is ook goed te combineren met onze activiteiten Archery tag, Bubbelvoetbal en Voetbaldarten!

Lasergames huren op school

Wil jij de laserwapens huren zonder begeleiding als bijvoorbeeld een side-event? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen de wapens bezorgen met een benodigde intstructie en komen het aan het einde van de dag of de volgende ochtend weer ophalen!