Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen op school

Lasergamen op school als klassenuitje in de sporthal of juist door de hele school?! Verstop je achter de printer en sluip door de koffieruimte van de docenten en schakel je klasgenoten uit. Lasergamen in een eigen school kan natuurlijk ook  tijdens het personeelsuitje met de docenten! Wij toveren iedere school om tot een echte lasergame arena met muziek & verlichting! Lasergamen op school kan zowel indoor als outdoor geboekt worden en op iedere gewenste tijd! Vraag direct vrijblijvend naar onze voordelige schooltarieven.

Professionele lasergame op school huren

Een gaaf lasergame toernooi met de hele school of alleen lasergamen met je eigen klas? De meeste scholen huren 14-40 laserwapens met een begeleider. De laserwapens zijn allemaal voorzien van een reddot sight en schieten 150 meter. Na iedere speelronde hebben wij de scores zowel per persoon als per team. Welke spelvarianten zijn er mogelijk tijdens de professionele lasergame op school: 
 
  • Team Death Match
  • Free for All
  • Domination
  • Search and destroy!
  •  
Heb je meerdere klassen? Ga dan voor 45-60 minuten per groep met 1 wapen per persoon (kies het aantal op basis van de grootste klas).

Wij maken altijd een offerte op basis van het aantal wapens en de gewenste tijd! Vraag dus vrijblijvend naar de mogelijkheden. 
Lasergamen op school met de klas
Lasergame sportdag activiteit op school
Lasergamen op school met de klas

Lasergamen als gymles

Lekker lasergamen tijdens de gymles? Een aantal keer per jaar moeten er gave activiteiten worden verzonnen als gymles, klassenuitje, op het schoolkamp of natuurlijk voor tijdens de sportdag! Lasergamen is daarvoor natuurlijk enorm geschikt! Kies het aantal wapens naar keuze en wij verzorgen de rest. Lasergamen kan indoor en outdoor en zowel met daglicht als in het donker. Alle wapens zijn voorzien van een reddot sight voor de ultieme spelbeleving!

Hoe veel wapens voor lasergamen op school?

Lasergamen is intensief! Als u een uurtje met een kleine groep gaat lasergamen (Max 15 personen) is het natuurlijk mogelijk om allemaal een eigen wapen te nemen. Een gymles met een klas van 30 personen kan met 16-20 wapens (3 of 4 teams). Ga je lasergamen op school met een vrije inloop en 120 personen dan zouden wij 3 adviseren met 20-30 wapens afhankelijk van wat jullie nog maar doen het kan natuurlijk ook in tijdsloten! Meer dan 40 wapens hebben we meestal niet nodig per groep! Lasergamen op school is ook goed te combineren met onze activiteiten Archery tag, Bubbelvoetbal, suppen, VR en Voetbaldarten!

Lasergames huren op school

Wil jij de laserwapens huren zonder begeleiding als bijvoorbeeld een side-event? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen de wapens bezorgen met een benodigde intstructie en komen het aan het einde van de dag of de volgende ochtend weer ophalen!

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!