Lasergamen op een eigen locatie

Lasergamen op kantoor (en outdoor)

Stel je eens voor, na een lange werkweek staat de VRIJMIBO eindelijk om de hoek. Je gooit je laptop in de hoek (don’t try this at home) en loopt richting de bedrijfskantine! Daar aangekomen liggen daar de lasertag wapens op u te wachten! Wij toveren binnen een uur jullie kantoor om in een lasergame gebied met bunkers, verlichting en muziek. Nu alleen nog teams maken en het lasergame toernooi op uw eigen werkplek kan beginnen. Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Vraag direct vrijblijvend info aan: info@lasergamenoutdoor.nl | 06-19904173 (ook op WhatsApp). Lasergamen kan op iedere locatie gespeeld worden, natuurijk kunt u specifieke wensen vooraf even met ons bespreken

Lasergamen binnen of buiten?

Dat kan allebei, sterker nog het kan zowel in donkere als lichte ruimtes. Onze zeer professionele laserwapens kunnen niet alleen 150 meter schieten, met de speciale reddot sight gaat dit ook nog eens met uiterste precisie! Naast het lasergamen op uw locatie kunt u ons uiteraard altijd om tips vragen, wij komen dagelijks door het hele land! Het is ook heel gaaf om lasergamen te combineren met andere leuke activiteiten om het uitje helemaal af te maken! Check ook onze nacht editie van het lasergamen!

Lasergame vrijgezellenfeest op locatie

Eindelijk is het zover, het vrijgezellenfeest komt in zicht! Wat gaat het worden, een stripper en een hoop drank?! Combineer dat met Lasergamen in een donker bos of in de duinen met een heerlijke BBQ op het strand en het wordt een lasergamen vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten!

Outdoor lasergamen op locatie

Wij verzorgen niet het standaard lasergamen in een grote donkere bedrijfshal, wij komen naar u toe! Zoek u een unieke vergaderbreak, een bedrijfsuitje of gewoon iets unieks voor de ontspanning en teambuilding?! Lasergamen op locatie is uitermate geschikt en zorg voor onvergetelijke beelden! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie!

Lasergamen

Klantbeoordeling (429 beoordelingen Google) 5.0
5/5
Lasergame bedrijfsuitje op locatie
Outdoor lasergamen op een eigen locatie
Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!