Lasergamen

Lasergamen op kantoor (en outdoor)

Stel je eens voor, na een lange werkweek staat de VRIJMIBO eindelijk om de hoek. Je gooit je laptop in de hoek (don’t try this at home) en loopt richting de bedrijfskantine! Daar aangekomen liggen daar de lasertag wapens op u te wachten! Wij toveren binnen een uur jullie kantoor om in een lasergame gebied met bunkers, zwaailampen en muziek. Nu alleen nog even teams maken en het lasergame toernooi op uw eigen werkplek kan beginnen. Ben je sportief, minder sportief, jong of oud?¬†Vraag direct vrijblijvend info aan: info@lasergamenoutdoor.nl | 06-19904173 (ook op WhatsApp). Lasergamen kan op iedere locatie gespeeld worden, natuurijk kunt u specifieke wensen vooraf even met ons bespreken.

Lasergamen binnen of buiten?

Dat kan allebei, sterker nog het kan zowel in donkere als lichte ruimtes. Onze zeer professionele laserwapens kunnen niet alleen 150 meter schieten, met de speciale scoop gaat die ook nog eens met uiterste precisie! Naast het lasergamen op locatie is het ook mogelijk om naar een van onze strandlocaties te komen en het lasergamen te combineren met andere leuke activiteiten om het uitje helemaal af te maken! Check ook onze nacht editie van het lasergamen!

Lasergame vrijgezellenfeest op locatie

Eindelijk is het zover, het vrijgezellenfeest komt in zicht! Wat gaat het worden, een stripper en een hoop drank?! Combineer dat met Lasergamen in een donker bos of in de duinen met een heerlijke BBQ op het strand en het wordt een lasergamen vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten!

Outdoor lasergamen op locatie

Wij verzorgen niet het standaard lasergamen in een grote donkere bedrijfshal, wij komen naar u toe! Zoek u een unieke vergaderbreak, een bedrijfsuitje of gewoon iets unieks voor de ontspanning en teambuilding?! Lasergamen op locatie is uitermate geschikt en zorg voor onvergetelijke beelden! Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie!