Lasergamen op een eigen locatie

Laserkleiduifschieten

Laserkleiduifschieten op een eigen locatie! Dat kan dus gewoon:D Met speciale omgebouwde jachtgeweren komen wij naar u toe! Laser kleiduiven schieten speel je met 5 personen tegelijk, het gave van laser schieten tegenover het bekende kleiduif schieten is dat het systeem precies kan zien hoe vaak iemand de targets raakt en dat je met 5 personen dezelfde schijf kunt raken (en het laat ook nog eens geen rommel achter). 

Voor deze activiteit is een vrije ruimte nodig van 15 bij 30-50 meter. Verder hebben wij alle benodigdheden mee! Hieronder een gaaf filmpje van deze activiteit. We spelen die vaak in een soort toernooivorm bij bedrijven, op scholen en verenigingen. Uiteraard is het ook leuk om wat langer met een groep aan de slag te gaan! Zo kunnen we de kleiduiven van alle kanten laten komen, normaal vanaf de zijkant maar natuurlijk ook van achter of over de spelers heen.  

Laser kleiduiven schieten in het donker

Wist je dat we deze activiteit ook in het donker kunnen spelen?! We gebruiken dan speciale lichtgevende targets die je in het donker goed voorbij ziet vliegen.  Extra spannend natuurlijk (en moeilijker!). 

Laser kleiduifschieten op locatie

Indoor laserkleiduifschieten

Oh nee het regent, wat nu? Geen paniek! Laserkleiduifschieten kan ook indoor. Heb je heel veel ruimte dan kunnen we het precies zo doen als buiten en anders hebben we een ’targetwall’ deze bestaat uit 8 targets die om en om aan gaan. De schutters moeten dus klaar staan om deze zo snel mogelijk te raken, wie het eerste raak schiet gaat met de punten aan de haal. Ook bij de indoor variant van kleiduifschieten kunnen we dus per speler precies zien hoe goed het gaat! 

 

Indoor spelen we altijd met 5 wapens en hebben we een ruimte nodig van minimaal 4*6 meter. Het mag voor de spanning ook donker zijn! Ook leuk voor bij de borrel! 

Laser kleiduifschieten arrangementen

Laserkleiduifschieten is natuurlijk ook te boeken als onderdeel van een groter event. Wij combineren het vaak met Professioneel lasergamen, bubbelbal, archery tag of andere gave activiteiten. 

Ben jij enthousiast en lijkt het laserkleiduifschieten je wel wat?:D

Wij adviseren je graag over de benodigde aantallen en mogelijkheden! Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor het gaafste uitje op uw locatie.

Prijzen laser kleiduifschieten op locatie (ex btw):

  • 5 laserwapens 1 uur €395,- 
  • Extra half uur €60,- (in het donker €80)
  • Bezorgkosten €0,45 per km + €35,-
  • In het donker + €75,- (glow in the dark targets)
*Wij maken altijd een offerte op maat!
Laser kleiduifschieten op eigen locatie

Nee! Bij het normale kleiduifschieten wordt er daadwerkelijk geschoten en spatten de schijven bij een hit helemaal uit elkaar. Bij Laser kleiduifschieten is dat niet het geval, de schijf blijft heel en je schiet alleen met infrarood.

Deze activiteit kan overal plaatsvinden waar toestemming is (ga dus niet midden in een openbaar park kleiduifschieten want de wapens zien er heel echt uit!). We doen dit dus vaak op sportvelden, op een eigen terrein en zelfs indoor! Belangrijk is dus dat het eigen terrein is of dat er toestemming voor is, wij regelen deze toestemming niet.

Zeker! Als de ruimte groot genoeg is kunnen we ook binnen schieten en anders hebben we als alternatief in targetmuur waarbij de targets om en om oplichten en de speler die hem het eerst raakt verdient de punten! Hier worden de spelers minstens zo fanatiek van. Indoor hebben we ook professioneel lasergamen op locatie wat erg goed te combineren is met laser kleiduifschieten!

Omdat je alleen laserstralen schiet is er geen minimum leeftijd. Wel adviseren wij dit vanaf 12 jaar (jongere kids kunnen het een keer proberen maar we zouden het niet boeken met een kinderfeestje!) 

Je moet absoluut inkomen! Als je de smaak eenmaal te pakken hebt wordt je steeds beter. De een is nu eenmaal beter dan de ander maar iedereen vind het altijd leuk:D

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!