Lasergamen op een eigen locatie

Lazergamen op een eigen locatie in heel Nederland! Lazergamen in het bos, outdoor lazergamen, in het magazijn, in de winkel of een plek naar keuze! Lazergamen (lasergamen) is razend populair als bedrijfsuitje, teamuitje of als activiteit tijdens het vrijgezellenfeest! Lazergamen op een eigen locatie is een geweldige sportieve activiteit voor iedere jong en oud!

Verstop je tussen de stellingen, kruip achter het koffie apparaat en besluip je tegenstanders van achter! Met onze professionele lazergame set toveren wij iedere locatie om tot een lazergame arena! 

Info lasergamen 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de professionele lasergame op een eigen locatie! Dagelijks verzorgen wij lazertag op school, lazergame bedrijfsuitje in de winkel, een loods of op kantoor. Lazergamen kan geboekt worden voor 10 tot 1000 personen. 

info@lasergamenoutdoor.nl

Lazergame bedrijfsuitje

Lazergamen in uw bedrijfspand voor een borrel, als kerstuitje of als vergaderbreak? Wij zorgen voor de aankleding en spelen een gaaf lazergame toernooitje op het kantoor!

Lazergame kinderpartijtje 

Opzoek naar een gaaf FORNITE Lazerfeestje? Dat kan in uw eigen tuin, het parkje in de buurt of natuurlijk in de gymzaal/sporthal!

Lazergamen op school

Vraag naar onze speciale schooltarieven voor het gaafste lazergame klassenuitje! 

Ook lasergamen op de sportclub is natuurlijk enorm populair! Een gave extra activiteit tijdens een toernooi of sportdag, een toernooi met alle teams op een speciale avond of gewoon als teamuitje! 

Kortom alles is mogelijk!

  Lazergamen (lasergamen) op locatie
  Bedrijfsuitje Lasergamen
  Lasergamen in je eigen winkel
  Bedrijfsuitje Lasergamen
  Lasergamen op kantoor
  "Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
  Lasergamen Outdoor
  A. de Jong
  Ahold
  "Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
  Lasergamen in het bos
  M. de Haan
  Docent groep 8

  Meest geboekt

  Lasergamen op school in de sporthal

  Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

  Lasergamen in de supermarkt

  Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

  lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

  Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

  Chat openen
  1
  LasergamenOutdoor.nl
  Hi! Hoe kunnen we u helpen!