Lazergamen

Lazergamen op een eigen locatie in heel Nederland! Lazergamen in het bos, outdoor lazergamen, in het magazijn, in de winkel of een plek naar keuze! Lazergamen (lasergamen) is razend populair als bedrijfsuitje, teamuitje of als activiteit tijdens het vrijgezellenfeest! Lazergamen op een eigen locatie is een geweldige sportieve activiteit voor iedere jong en oud!

Verstop je tussen de stellingen, kruip achter het koffie apparaat en besluip je tegenstanders van achter! Met onze professionele lazergame set toveren wij iedere locatie om tot een lazergame arena! 

Info lasergamen 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de professionele lasergame op een eigen locatie! Dagelijks verzorgen wij lazertag op school, lazergame bedrijfsuitje in de winkel, een loods of op kantoor. Lazergamen kan geboekt worden voor 10 tot 1000 personen. 

info@lasergamenoutdoor.nl

Lazergame bedrijfsuitje

Lazergamen in uw bedrijfspand voor een borrel, als kerstuitje of als vergaderbreak? Wij zorgen voor de aankleding en spelen een gaaf lazergame toernooitje op het kantoor!

Lazergame kinderpartijtje 

Opzoek naar een gaaf FORNITE Lazerfeestje? Dat kan in uw eigen tuin, het parkje in de buurt of natuurlijk in de gymzaal/sporthal!

Lazergamen op school

Vraag naar onze speciale schooltarieven voor het gaafste lazergame klassenuitje! 

Ook lasergamen op de sportclub is natuurlijk enorm populair! Een gave extra activiteit tijdens een toernooi of sportdag, een toernooi met alle teams op een speciale avond of gewoon als teamuitje! 

Kortom alles is mogelijk!

    Lazergamen (lasergamen) op locatie
    Bedrijfsuitje Lasergamen
    Lasergamen in je eigen winkel