Lasergamen op een eigen locatie

Top 5 leukste uitjes Kralingse bos Rotterdam

Ontdek de Spanning en Avontuur in het Kralingse Bos, Rotterdam!

Ben je op zoek naar een dag vol opwinding en teambuilding in de natuur? Het Kralingse Bos in Rotterdam biedt een scala aan avontuurlijke en leuke activiteiten voor vrienden, families en bedrijfsuitjes. Hier zijn onze top 5 activiteiten voor een onvergetelijke dag in de buitenlucht!

Outdoor lasergamen op locatie
Lazergamen (lasergamen) op locatie

Top 5 gaafste Uitjes Rotterdam

1. Lasergamen in de Wildernis Betreed de wildernis van het Kralingse Bos en ga de strijd aan in een spannend lasergame-avontuur. Verschuil je achter bomen, sluip door struikgewas en werk samen met je team om je tegenstanders te slim af te zijn. Een adrenaline-pompende ervaring voor jong en oud!

2. Bubbel Voetbal Plezier Laat jezelf letterlijk in de bubbel steken en ervaar het hilarische bubbel voetbal in het Kralingse Bos. Ren, bots en lach terwijl je probeert te scoren, terwijl je beschermd wordt door je opblaasbare bubbel. Een perfecte activiteit voor lachen, plezier en wat gezonde lichaamsbeweging! 

3. Archery Tag in de Natuur Betreed het strijdtoneel met pijl en boog in de fascinerende omgeving van het Kralingse Bos. Archery Tag combineert boogschieten, trefbal en strategie in één opwindend spel. Test je schietvaardigheden en werk samen met je team om je tegenstanders uit te schakelen. Een activiteit vol actie en tactiek!

4. Elektrische Steptour en Crazy 88 Spel Verken het Kralingse Bos op een elektrische step en ga de uitdaging aan met het Crazy 88 spel. Werk in teams en voer gekke opdrachten uit terwijl je de prachtige omgeving verkent. Een geweldige combinatie van sightseeing en speelse uitdagingen die zorgen voor een dag vol plezier en avontuur.

5. Expeditie Robinson Uitje in de Wildernis Stort je in een echt survivalavontuur met ons Expeditie Robinson Uitje. Leer essentiële overlevingstechnieken, bouw een onderkomen, zoek naar voedsel en voltooi uitdagende proeven. Test je vaardigheden, doorzettingsvermogen en teamwork in dit ultieme outdoor avontuur geïnspireerd door het beroemde tv-programma.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een dag vol sensatie en samenhorigheid in het adembenemende Kralingse Bos. Of je nu op zoek bent naar actie, strategie, of gewoon wat lachende gezichten, onze top 5 activiteiten beloven een onvergetelijke ervaring voor iedereen! Boek nu en maak je klaar voor een dag vol avontuur in de natuurlijke pracht van Rotterdam’s Kralingse Bos.

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!