Lasergamen op een eigen locatie
Bubbel voetbal

De Geboorte van LasergamenOutdoor.nl, Een Avontuurlijk Hoofdstuk van Your Event Team”

Welkom bij LasergamenOutdoor.nl, waar avontuur en plezier samenkomen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Als trotse dochteronderneming van Your Event Team, zijn wij dé specialist in outdoor lasergame-avonturen en nog veel meer gave activiteiten. Laat ons je meenemen op een reis door onze geschiedenis, vanaf het moment van oprichting in 2015 door onze bevlogen oprichter, Koen van Velzen, tot het bloeiende team van meer dan 25 enthousiaste collega’s dat we vandaag de dag zijn.

Het Begin: Een Visie van Avontuur

In 2015, met een passie voor avontuur en teambuilding, besloot Koen de wereld van outdoor activiteiten te betreden. Zijn visie was duidelijk: het creëren van unieke, opwindende ervaringen die teams samen zouden brengen en herinneringen zouden smeden die een leven lang meegaan. Zo begon het avontuur met de eerste activiteit; Bubbel voetbal! Onder de naam BumperExperience.nl gingen we aan de slag. Eerst een website en dan maar kijken hoe het zal gaan met dit bedrijf naast de studie! Met hulp van vrienden en familie werden de eerste events een succes en groeide Bumper Experience al snel tot een eventbureau dat honderden evenementen per jaar mocht verzorgen. We begonnen samenwerkingen met de leukste partners, strandtenten en locatie! Naast bubbel voetbal volgende in 2016 verschillende activiteiten zoals Archery tag en voetbaldarten. Nu in 2024 is dat inmiddels geëxplodeerd tot een hele loods vol met de gaafste activiteiten waaronder natuurlijk professioneel lasergamen op locatie!

Ons Groeiende Team

Wat begon als een solo-onderneming met hulp van vrienden en familie, groeide al snel uit tot een hecht team van meer dan 25 sportieve en toegewijde collega’s. Elk teamlid brengt zijn of haar unieke talenten en energie naar de tafel, waardoor we een divers en dynamisch team vormen. Samen delen we een gemeenschappelijke passie voor avontuur, teambuilding en het leveren van de beste ervaring aan onze klanten.

Onze Missie: Avontuur naar Jou Brengen

Bij LasergamenOutdoor.nl geloven we in de kracht van avontuur om mensen samen te brengen. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding-evenementen, verjaardagsfeestjes of andere speciale gelegenheden, we streven ernaar om avontuur naar jou te brengen. Onze lasergame-activiteiten zijn ontworpen om de teamgeest te versterken, lachen te stimuleren en een unieke, adrenaline-verpakte ervaring te bieden.

Onze Waarden: Plezier, Teamwork, Professionaliteit

Bij alles wat we doen, staan plezier, teamwork en professionaliteit centraal. We geloven dat plezier essentieel is voor elke ervaring, en dat teamwork en professionaliteit de bouwstenen zijn voor succesvolle evenementen. Onze activiteiten worden geleid door gecertificeerde instructeurs, die zorgen voor een veilige en professionele omgeving voor al onze deelnemers.

Wat de Toekomst Brengt

Terwijl we terugkijken op onze reis tot nu toe, kijken we ook vol verwachting naar de toekomst. We blijven innoveren en streven naar nieuwe manieren om avontuur te leveren aan onze klanten. Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe activiteiten, het verbeteren van onze dienstverlening of het uitbreiden van ons bereik, we zijn vastbesloten om LasergamenOutdoor.nl verder te laten groeien en floreien.

Bij LasergamenOutdoor.nl zijn we meer dan een team; we zijn een gemeenschap van avonturiers, toegewijd aan het creëren van memorabele momenten voor iedereen die deel uitmaakt van onze lasergamefamilie. Kom en ontdek het avontuur met ons – LasergamenOutdoor.nl, waar het plezier begint en de herinneringen nooit eindigen.

Wil jij ook lasergamen op locatie?

Vraag dan vrijblijvend om Meer Informatie voor het gaafste uitje!

Meer gave uitjes en verhalen

Wil jij ook lasergamen?

Wij maken er het gaafste uitje van!

Lasergamen in de winkel
Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!