Lasergamen op een eigen locatie

Lasergame klassenuitje

Lasergame klassenuitje

Wij verzorgen jouw lasergame klassenuitje in heel Nederland op iedere gewenst locatie! Het is bijvoorbeeld mogelijk om de laserwapens de hele dag te huren en met alle klassen in jullie eigen schoolgebouw lasergamen te doen! Lasergame klassenuitjes zijn momenteel razend populair. Wil jij ook lasergamen tijdens de gymles? Lasergamen schoolreisjes worden ook veel geboekt in combinatie met onze andere gave activiteiten! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en de speciale schooltarieven voor het Lasergamen op jouw school!

Lasergamen op schoolLasergame klassenuitje

Heb jij altijd al eens willen lasergamen in je eigen school? Wij toveren jouw school om tot een perfecte lasergame locatie en zorgen voor een echte real life lasergame ervaring! Lasergamen op school is te boeken voor grote en kleine groepen. Natuurlijk ook perfect als teamuitje met de docenten of tijdens de lasergame examenstunt op school! Onze zwaailichten, bunkers, muziek en indien mogelijk rookmachines maken het extra spannend! Lasergamen op school kan zowel in het donker als in een lichte omgeving, je kunt dus ook lasergamen op het schoolplein! Lasergamen kan natuurlijk ook in het bos, in de gymzaal, in een magazijn, of in de duinen.

Lasergame schoolreisje

Zoek jij naar een unieke lasergame locatie voor jou klassenuitje of schoolreisje? Boek dan een van onze combinatie pakketten op het strand! Op het strand verzorgen wij lasergamen in de duinen en is het mogelijk om het schoolreisje te combineren met Bubble voetbal, Archery tag, Suppen en vele andere gave activiteiten om het lasergamen schoolreisje helemaal af te maken!

Lasergamen in de school tarieven

Voor scholen en grote groepen hebben wij speciale pakketprijzen samengesteld. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Alleen lasergamen kan met de hele klas tegelijk en de combipakketten bieden wij aan van 10 tot 5000 personen op iedere locatie!

Lasergamen in het bos

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!