Lasergamen op een eigen locatie

Top 5 leukste activiteiten nieuwjaarsborrel

Lasergame op kantoor

In de gezelligste tijd van het jaar is het organiseren van een onvergetelijke nieuwjaarsborrel een geweldige manier om de teamgeest te versterken en het jaar feestelijk af te openen. Wil je dit jaar iets anders doen dan de standaard borrel? Hier zijn de top 5 leukste nieuwjaarsborrel activiteiten die zorgen voor een feest vol plezier en teambuilding.

1. Lasergamen op Locatie

Waarom niet de traditionele kerstborrellocatie inruilen voor een spannend lasergame-avontuur? Lasergamen op locatie biedt een unieke en opwindende ervaring, waar teams strategisch moeten samenwerken om de tegenstanders te verslaan. Dit moderne en actieve spel brengt een vleugje adrenaline in de feestelijke sfeer en creëert herinneringen die lang bijblijven.

2. Laser Kleiduifschieten (Indoor)

Voor een kerstborrel met een schot adrenaline is laser kleiduifschieten een fantastische keuze. Het brengt de opwinding van traditioneel kleiduifschieten binnen, zonder het lawaai en de terugslag van echte geweren. Dit indoor avontuur zorgt voor een gezonde dosis competitie, teamwork en natuurlijk veel plezier voor alle deelnemers. Geschikt voor de sportieve en minder sportieve collega!

3. Escape the Box

Breng de teamgeest naar een hoger niveau met een interactieve en uitdagende Escape Room-ervaring maar dan aan tafel in teams van 4-6 spelers. “Escape the Box” combineert de spanning van een escape room met de feestelijke sfeer. Teams moeten samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken om te ontsnappen uit een mysterieuze box. Het is de perfecte activiteit om de probleemoplossende vaardigheden van het team te testen terwijl ze genieten van de gezellige borrel.

4. Pubquiz

Een kerstborrel kan niet compleet zijn zonder een gezellige pubquiz. Bereid je voor op een avond vol lachen, nadenken en teambuilding terwijl de teams strijden om de titel van nieuwjaarsquizkampioen. Een pubquiz is een geweldige manier om kennis te testen, elkaar beter te leren kennen en ondertussen te genieten van heerlijk eten en drinken.

5. Silent Disco

Maak van je nieuwjaarsborrel een dansfeest met een twist door te kiezen voor een silent disco. Laat de deelnemers genieten van een feestelijke afspeellijst via draadloze koptelefoons. Dit zorgt niet alleen voor een unieke ervaring, maar ook voor hilarische momenten wanneer mensen met verschillende muziekstijlen dansen. Silent disco is de perfecte manier om de kerstborrel af te sluiten met een vrolijke noot.

Of je nu kiest voor het spannende lasergamen op locatie, het competitieve laser kleiduifschieten, de uitdagende Escape the Box, de gezellige pubquiz of de unieke silent disco, deze top 5 nieuwjaarsborrel activiteiten beloven een feest vol plezier, teambuilding en onvergetelijke momenten. Maak je nieuwjaarsborrel dit jaar anders dan ooit tevoren en laat de fonkelende feestvreugde beginnen!

Wil jij ook lasergamen op locatie?

Vraag dan vrijblijvend om Meer Informatie voor het gaafste uitje!

Meer gave uitjes en verhalen

Wil jij ook lasergamen?

Wij maken er het gaafste uitje van!

Lasergamen in de winkel
Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!