Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Lasergamen

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest?! Vrijgezellenfeest lasergamen kan op iedere locatie geboekt worden! Uiteraard is het ook mogelijk om lasergamen op onze vaste locaties in Noordwijk, Zandvoort of Scheveningen te boeken met natuurlijk een heerlijke BBQ op het strand! Ook veel geboekt is lasergamen op het vakantiepark waar de groepen overnachten! (Check ook de lasergamen by Night variant voor de spannendste lasergame ervaring)!

  • info@lasergamenoutdoor.nl
  • WhatsApp: 06-19904173

Vrijgezellenfeest Lasergamen op locatie

Zitten er echte gamers in de groep? Tijdens het vrijgezellenfeest lasergamen op locatie doen we natuurlijk in verschillende varianten. Om even in te komen gaan we lasergamen in teams (de zogenaamde team death match) en daarna is het ieder voor zich tijden Free for all EN NATUURLIJK FORTNITE! Lasergamen is erg leuk tijdens het vrijgezellenfeest. Weten jullie geen goede locatie? Dan denken wij uiteraard even mee!

Vrijgezellenfeest Lasergamen

Gemiddeld zijn we ongeveer 1-1,5 uur bezig met Lasergamen met vrijgezellenfeesten. Zoeken jullie naar een complete daginvulling? Combineer het lasergamen vrijgezellenfeest dan met onze arrangementen. Lasergamen is op locatie te combineren met:

  • Bubble voetbal
  • Archery tag
  • Voetbaldarten
  • Suppen
  • Touwtrekken
  • Beachvoetbal
  • Beachvolleybal

*alle combinaties zijn mogelijk

Op onze vaste strandlocaties in Noordwijk, Zandvoort, Scheveningen, Noordwijkerhout, Kijkduin en Katwijk is het vrijgezellenfeest ook nog te combineren met een strandBBQ en een afsluitende borrel voordat jullie door kunnen richting het centrum!

#Lasergamen #lasergamevrijgezellenfeest #Amsterdam #Rotterdam #Noordwijk #haarlem #Leiden #Katwijk #Scheveningen #Utrecht #DenHaag #Breda #Vrijgezellenfeest #outdoorlasergamen

Outdoor lasergamen in het bos met een vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje Lasergamen
Lasergamen op kantoor
"Voor de opening van het nieuwe online kantoor van Ahold hebben wij lasergamen in het magazijn geboekt! De collega's vonden het geweldig en stiekem is het nog best spannend, wat een beleving! Echt een aanrader, tot de volgende keer!"
Lasergamen Outdoor
A. de Jong
Ahold
"Tijdens het zomerkamp een super gave lasergame Experience geboekt in de avond. De kids hebben het nog elke dag over de FORTNITE variant!"
Lasergamen in het bos
M. de Haan
Docent groep 8

Meest geboekt

Lasergamen op school in de sporthal

Denk aan lasergamen in het bos, in een magazijn of een andere unieke locatie naar keuze.

Lasergamen in de supermarkt

Gaaf als examenstunt, teamuitje met de docenten of als klassenuitje met de sportdag!

lasergame op locatie personeelsuitje in het magazijn

Altijd al eens door je eigen winkel willen lasergamen?! Lasergamen in de supermarkt is razend populair!

Chat openen
1
LasergamenOutdoor.nl
Hi! Hoe kunnen we u helpen!